Παγκόσμιο Συνέδριο Επιχειρηματικότητας, Μιλάνο 16-19 Μαρτίου 2015

    Από: Startup Team

Αυτόν τον Μάρτιο, θα συναντηθούν στο Μιλάνο χιλιάδες συμμετέχοντες από περισσότερες από 150 χώρες για το Παγκόσμιο Συνέδριο Επιχειρηματικότητας 2015 (GEC). Αυτή η ξεχωριστή διεπιστημονική συνάντηση θα συγκεντρώσει εκπροσώπους που αποτελούν χαρακτηριστικά παραδείγματα του επιχειρηματικού οικοσυστήματος στις χώρες τους και δραστηριοποιούνται στον επιχειρηματικό χώρο παρέχοντας υποστήριξη και ενίσχυση τόσο σε επιχειρηματίες που κάνουν τα πρώτα τους βήματα όσο και σε περισσότερο έμπειρους που επιθυμούν να αναπτυχθούν.

H Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Νέων Επιχειρηματιών (ΟΕΣΥΝΕ), ως οικοδεσπότης φορέας της Παγκόσμιας Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα, με ιδιαίτερη χαρά σας καλεί να ενταχθείτε στην αποστολή που θα μεταβεί στο Μιλάνο από τις 16 έως τις 19 Μαρτίου 2015. Επίσημη πρόσκληση από τον Πρόεδρο του Παγκόσμιου Δικτύου Επιχειρηματικότητας, κ. Jonathan Ortmans έχει σταλεί φέτος και στον Πρωθυπουργό, κ. Αλέξη Τσίπρα.

Η φετινή διοργάνωση θα πλαισιωθεί από σημαντικούς ομιλητές, ενώ ολόκληρη η εβδομάδα θα προσφέρει πληθώρα δραστηριοτήτων που σκοπεύουν να λειτουργήσουν ως καταλύτης για να δημιουργηθούν περισσότερες ιστορίες επιχειρηματικής επιτυχίας. Το πρόγραμμα του Συνεδρίου περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, το “GEC Start + Scale Forum” μέσω του οποίου επιτυχημένοι επιχειρηματίες θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους με τους συμμετέχοντες. Η ενότητα “GEC Research + Policy Summit” θα δώσει έμφαση στην εφαρμογή κατάλληλων πολιτικών για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, ενώ θα πραγματοποιηθούν και παράλληλες εκδηλώσεις από φορείς που υποστηρίζουν την επιχειρηματικότητα σε όλο τον κόσμο.

Το Συνέδριο αποτελεί συνδιοργάνωση του Παγκόσμιου Δικτύου Επιχειρηματικότητας, της Ιταλικής Κυβέρνησης και του Ιδρύματος Kauffman.

Η συμμετοχή στο Συνέδριο είναι δωρεάν και μπορείτε να εγγραφείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο www.gec.co/.