Βρείτε την καλύτερη δουλειά τώρα

    Από: Startup Team
πηγή: fortunegreece.com

Πώς να καταφέρετε το καλύτερο για εσάς και την καριέρα σας.

Η αναζήτηση εργασίας μπορεί να είναι μια επίπονη διαδικασία που απαιτεί στρατηγική. Υπάρχουν μικρά μυστικά τα οποία μπορούν να βοηθήσουν όλους τους υποψήφιους να βρουν την καλύτερη δυνατή δουλειά, αντί να παραπονιούνται για την αδικία κατά τη διάρκεια της διαδικασία πρόσληψης.

Ο Lou Adler, εισηγητής στο LinkedIn και CEO της Adler Group, «αποκαλύπτει» μερικά από αυτά τα μυστικά.

  • Μην σπαταλάτε περισσότερο από 20% του χρόνου σας για να κάνετε μια αίτηση, εκτός κι αν είστε σίγουροι πως ανταποκρίνεστε πλήρως στα κριτήρια
  • Δικτυωθείτε πραγματικά. Το νόημα του networking δεν είναι να γνωρίζετε πολλά άτομα, αλλά να γνωρίζετε καλά άτομα που έχουν δικές τους «στενές» διασυνδέσεις που θα μπορούν να σας συστήσουν
  • Χρησιμοποιείστε τις γνωριμίες σας. Αν δεν ανταποκρίνεστε σε όλες τις απαιτήσεις που έχει η θέση εργασίας, ζητήστε από κάποιον εργαζόμενο να «μεσολαβήσει» και να σας προτείνει για τη θέση, υπογραμμίζοντας τα στοιχεία στα οποία υπερτερείτε.
  • «Εναλλακτικό» βιογραφικό. Σε περίπτωση που το βιογραφικό σας δεν ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις της θέσης, αλλά έχετε κάνει κάτι παρόμοιο θα πρέπει να αναλύσετε αυτό το κομμάτι. Ένα job proposal ή βίντεο στο οποίο αναλύετε τα επιτεύγματα σας είναι μια καλή λύση.
διαβάστε περισσότερα εδώ:
fortunegreece.com