Τι θα πάει καλά και τι θα αποτύχει στον χώρο της τεχνολογίας το 2015

    Από: Startup Team
πηγή: fortunegreece.com

Ένας γκουρού της τεχνολογίας προβλέπει για το 2015.

Κανένας δεν μπορεί να κάνει προβλέψεις τόσο επιτυχημένες όπως ο Μαρκ Άντερσον, του οποίου το αισθητήριο για την αλληλεπίδραση οικονομίας και τεχνολογίας ακολουθείται στενά από πολλούς στη Σίλικον Βάλεϊ.

Ο Άντερσον είναι επικεφαλής της Strategic News Service, μιας εταιρείας που εκδίδει ένα newsletter για ηγέτες της βιομηχανίας και στελέχη κεφαλαίων επιχειρηματικών συμμετοχών. Ιδού τα βασικότερα σημεία των προβλέψεων του Άντερσον σε σχέση με την τεχνολογία:

  • Τα ψηφιακά νομίσματα όπως το bitcoin θα πολλαπλασιαστούν αλλά θα βρεθούν σε αδιέξοδο. Τα νομίσματα απαιτούν την οικονομική και στρατιωτική ισχύ ενός κράτους για να προσελκύσουν την εμπιστοσύνη των ανθρώπων.
  • Η διαδικτυακή ουδετερότητα, η ιδέα δηλαδή ότι οι πάροχοι διαδικτυακών υπηρεσιών και οι κυβερνήσεις πρέπει να αντιμετωπίζουν με τον ίδιο τρόπο κάθε δεδομένο, θα επιβιώσει.
  • Η αναγνώριση τάσεων θα αναδειχθεί στον πραγματικό στόχο των μεγάλων δεδομένων. Θα αναπτυχθούν νέα εργαλεία και τσιπ που θα επιτρέπουν στους ανθρώπους να συλλέγουν δεδομένα και να εντοπίζουν τάσεις που αλλιώς δεν θα ήταν ορατές.
διαβάστε περισσότερα εδώ:
fortunegreece.com