Open Coffee Volos IX

    Από: Startup Team

Το Open Coffee Volos επιστρέφει με την 9η συνάντηση του θεσμού την Τετάρτη 20 Μαρτίου. Αφορμή αποτελεί το πρόσφατο πολύ επιτυχημένο event σχετικά με νέες καινοτόμες επιχειρήσεις στον Τουρισμού που έλαβε χώρα στην Αθήνα και είχε προσέλευση μεγαλύτερη των 450 ατόμων.

Ο στόχος της συνάντησης είναι διπλός. Να γνωρίσουμε τις εταιρίες Dopios.comLocish.comLayerise και τις ομάδες τους και να υπάρχει αρκετός χρόνος ώστε να γνωριστούμε καλύτερα όλοι οι φίλοι του Open Coffee νέοι και παλαιότεροι.
Παρουσιάσεις

  • Ο Αλέξανδρος Τρίμης, θα μας μιλήσει για το dopios.com, μια εφαρμογή που φέρνει σε επαφή ταξιδιώτες και ντόπιους, και σκοπό έχει να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο ανακαλύπτουμε ένα άγνωστο μέρος.
  • Ο Άκης Λαοπόδης, ιδρυτής της Layerise, θα παρουσιάσει το story που τον οδήγησε στο να περάσει στο μαγικό κόσμο των startups ιδρύοντας τη Layerise μετά από δύο παραδοσιακές επιχειρηματικές προσπάθειες σε hospitality στην Ελλάδα τα τελευταία 6 χρόνια.
  • Η Layerise είναι μια υπηρεσία που επιτρέπει στα ξενοδοχεία να αυξάνουν τις κρατήσεις που παίρνουν από το site τους, χτίζοντας αυτοματοποιημένα personalized προσφορές για κάθε επισκέπτη του site του ξενοδοχείου, με βάση τα ατομικά χαρακτηριστικά του καθώς και αυτά του εκάστοτε ταξιδιού.
  • Οι Αλέξης Χριστοδούλου και Γρηγόρης Ζωντανός, ιδρυτές του Locish, ενός marketplace όπου οι ταξιδιώτες αγοράζουν πληροφορίες από τους κατοίκους των πόλεων, θα παρουσιάσουν την μέχρι τώρα εμπειρία τους από το πείραμά τους και ποια είναι τα επόμενα βήματα τους.

Πρόγραμμα

* 18:00 προσέλευση και πρώτες γνωριμίες.
* 19:00 παρουσιάσεις και συζήτηση.
* 20:00 networking and drinks

Χώρος

H συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο Arte Libre Bar στον Πολυχώρο Τσαλαπάτα.

Εξ’ ορισμού, η συμμετοχή είναι δωρεάν και ανοικτή προς κάθε ενδιαφερόμενο