Ρομποτική Τεχνολογία για πισίνες

    Από: Startup Team

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

Αθήνα, 27 Φεβρουαρίου 2015

 

Η Balkan General Services  έδωσε το δυναμικό «παρών» συμμετέχοντας με μεγάλη επιτυχία στην HORECA 2015, μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις του Τουριστικού κλάδου διεθνώς, παρουσιάζοντας τις υπερσύγχρονες ρομποτικές σκούπες για πισίνες και κολυμβητήρια, του κορυφαίου παγκοσμίως οίκου Maytronics. Ιδιαίτερα τιμητική ήταν η παρουσία του European Manager της Maytronics κ. Yuri Katz αλλά και της Πρέσβειρας του Ισραήλ στην Ελλάδα κας Irit Ben-Abba.

 

Περισσότεροι από 130.000 επαγγελματίες του Ξενοδοχειακού και του ευρύτερου Επισιτιστικού κλάδου, είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά την πρωτοποριακή ρομποτική τεχνολογία των αυτόματων ρομπότ πισίνας Dolphin, που κατακλύζουν τις Ευρωπαϊκές αγορές αλλά και την Αμερική και Αυστραλία.

 

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξαν οι επισκέπτες για την σειρά Supreme η οποία διαθέτει προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά που την καθιστούν ως την κορυφαία ρομποτική σειρά στην παγκόσμια αγορά, με μοναδική εγγύηση bumper to bumper. Η συγκεκριμένη σειρά ενδείκνυται τόσο για ιδιωτικές πισίνες όσο και για πισίνες ξενοδοχειακών μονάδων.

 

Μεγάλο ενδιαφέρον υπήρχε και για την καινούρια σειρά Sseries του ίδιου οίκου Maytronics, με νέο εργονομικό σχεδιασμό, εξελιγμένη δυνατότητα ελιγμών PowerStream, φίλτρανση νερού πολλαπλών επιπέδων διήθησης, ενεργό σύστημα βουρτσίσματος, τεχνολογία σάρωσης CleaverClean για άψογο καθάρισμα με εξαιρετική ευκολία. Όπως αναμενόταν, τα βλέμματα τράβηξε η ρομποτική σκούπα S300i, η μοναδική με smartphone application και πολλαπλά προγράμματα καθαρισμού (weekly timer, delay time κλπ), προσφέροντας μια εξαιρετική εμπειρία στον χρήστη της.

 

Η Balkan General Services ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος, διανομέας και επίσημο Service Center της Maytronics στην Ελλάδα, κατέχοντας ηγετική θέση στην Ελληνική αγορά με τις ρομποτικές σκούπες πισίνας Dolphin, ύστερα από την μεγάλη αποδοχή και το ενδιαφέρον τόσο των παλαιών όσο και νέων συνεργατών στην Έκθεση HORECA 2015, αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στις εξελίξεις στον τομέα της ρομποτικής τεχνολογίας για πισίνες στην Ελλάδα τα επόμενα χρόνια. 

 

Στόχος της Balkan General Services είναι να υποστηρίξει με κάθε δυνατή προσπάθεια την προώθηση των ρομπότ καθαρισμού πισίνας Dolphin που είναι ήδη γνωστά για την ποιότητα και αξιοπιστίας τους, στις καλύτερες δυνατές τιμές της αγοράς με έμφαση στην υποστήριξη μετά την πώληση, διαθέτοντας το μοναδικό Επίσημο και Πιστοποιημένο Service Center ρομποτικών συστημάτων καθαρισμού πισίνας που υπάρχει στην Ελλάδα, εξοπλισμένο με σύγχρονα διαγνωστικά συστήματα, πλήρη σειρά ανταλλακτικών για τις νέες σειρές αλλά και τις παλαιότερες (Easykleen, Superkleen, Ultrakleen, Dynamic ProX, Wave 300, Dolphin 2X2 κλπ) και τεχνικό προσωπικό εκπαιδευμένο στο εργοστάσιο παραγωγής.

 

Για περισσότερες πληροφορίες

Balkan General Services

ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ MAYTRONICS ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Τηλ: 210 5561467

Φαξ: 210 5541764

Email: info@bgservices.gr

www.bgservices.gr