Zerofund Phase II – 22 Μαρτίου στο The HUB Events

    Από: Startup Team

Ο διαγωνισμός επιχειρηματικότητας του Zerofund περνάει δυναμικά στην επόμενη φάση επιλογής και καλεί το ελληνικό startup community σε ένα πάρτι που θα διεξαχθεί στον πολυχώρο The Hub Events!

Το Zerofund σχεδιάστηκε για να δώσει σε ελληνικά ελπιδοφόρα startups μια ευκαιρία να εκτοξεύσουν την εμβέλειά τους, να αποκτήσουν πρόσβαση σε καταξιωμένους μέντορες, χρηματοδότηση ως $65.000 και πρόσβαση τριών μηνών στον διεθνή accelerator Mind the Bridge.

Δώδεκα υποσχόμενα startups έχουν ήδη επιλεγεί κατά την πρώτη φάση του διαγωνισμού βάσει της καινοτόμου ιδέας και παρουσίασής τους. Από τις 6 ως τις 22 Μαρτίου οι προκριθείσες ομάδες κλήθηκαν να συγκεντρώσουν υποστηρικτές και ενδιαφέρον γύρω από την προσπάθειά τους

. Στο event του Zerofund στις 22 Μαρτίου η υποστήριξη αυτή θα πρέπει να γίνει και έμπρακτη: κάθε ομάδα θα πρέπει να συγκεντρώσει επιτόπου τα χρήματα που θα της επιτρέψουν την περαιτέρω ανάπτυξη της ιδέας της κατά τον επόμενο μήνα.

Με μια διαδικασία παρόμοια με το crowdfunding, οι συνεισφορές των υποστηρικτών θα πρέπει να συμπληρώσουν το ελάχιστο όριο των 700 ευρώ, που θα χρηματοδοτήσει την παραμονή των ομάδων σε χώρους co-working όπως το Co-lab και το 123P.

Οι ομάδες που θα προκριθούν και από αυτή τη δοκιμασία θα πρέπει να αναπτύξουν ένα πρότυπο, το επονομαζόμενο «ελάχιστο βιώσιμο προϊόν» ή “minimum viable product”, και να το λανσάρουν συγκεντρώνοντας όσους περισσότερους χρήστες μπορούν, με τελική διορία τις 23 Απριλίου. Στο πάρτι του Zerofund θα γίνει παρουσίαση της διαδικασίας του διαγωνισμού και θα ακολουθήσει παρουσίαση των ομάδων που έχουν προκριθεί μέχρι στιγμής.

Το Zerofundπροσκαλεί όλες τις ομάδες, τους υποστηρικτές τους, αλλά και οποιονδήποτε ενδιαφέρεται για τις εξελίξεις στην startup ελληνική κοινότητα, να παρευρεθεί από τις 19.00, την Παρασκευή 22 Μαρτίου, στο The Hub Events, Αλκμήνης 5, Κ. Πετράλωνα.

Σας περιμένουμε!