Εννέα τρόποι να αυξήσετε την αποδοτικότητά σας στη δουλειά

    Από: Startup Team
πηγή: fortunegreece.com

Όσο κουραστική και να είναι η μέρα σας, υπάρχουν τρόποι να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας.

Στο χώρο εργασίας, η παραγωγικότητα, η καινοτομία και η αποτελεσματικότητα είναι πάντα το κλειδί για να οικοδομήσουμε μια επιτυχημένη πορεία. Ευτυχώς για εμάς, υπάρχουν εύκολοι τρόποι να αυξήσουμε την παραγωγικότητά μας.

1. Λειτουργήστε σαν αφεντικό

Ζητήστε βοήθεια και μοιράστε καθήκοντα. Είναι δύο ζωτικής σημασίας κινήσεις για την αύξηση της παραγωγικότητας . Δύο κύριοι παράγοντες όταν εργάζεται κανείς με άλλους είναι η επικοινωνία και η εμπιστοσύνη. Φροντίστε να είστε ομαδικός παίκτης και να γνωρίζετε πότε πρέπει να καλέσετε «ενισχύσεις». Βεβαιωθείτε ότι οι συνάδελφοί σας έχουν ενημερωθεί σωστά για τις προθεσμίες εντός των οποίων πρέπει να παραδώσετε κάτι. Βεβαιωθείτε επίσης πως έχουν στη διάθεσή τους όλα τα εργαλεία για να πετύχουν τον ευκταίο στόχο.

2.Φτιάξτε μία λίστα με όσα πρέπει να κάνετε

Θέστε προτεραιότητες και παρακολουθήστε την πρόοδό σας. Αυτό όχι μόνο θα σας δώσει μια αίσθηση ολοκλήρωσης, αλλά μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να αξιολογήσετε την παραγωγικότητά σας. Ορίστε προθεσμίες και φροντίστε να είστε αυστηροί στην τήρησή τους.

3.Κάντε διαλείμματα

Το να κάθεστε σε ένα γραφείο για μεγάλο χρονικό διάστημα μπορεί να καταστρέψει την υγεία σας. Η έλλειψη κίνησης, όμως, ισούται επίσης και με τη μείωση της ενέργειας σας. Γι αυτό φροντίστε να κάνετε διαλείμματα για να ξεκουράζεται το σώμα και το πνεύμα σας.

4. Αποσυνδεθείτε

Η διαρκής παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ένας πολύ εύκολος τρόπος να αποσπάται η προσοχή σας. Ακόμη και μικρά διαλείμματα για να τσεκάρετε τις ενημερώσεις στο κινητό σας μπορεί να καταλήξουν να τρώνε πολύ χρόνο από την ημέρα σας. Μην πέφτετε στην παγίδα! Αποσυνδεθείτε από τους λογαριασμούς σας στα social media και αφοσιωθείτε στη δουλειά σας.

διαβάστε περισσότερα εδώ:
fortunegreece.com