Infographic ΚΑΙ για τα Google Analytics από το Visual.ly

    Από: Startup Team

Πρις μερικές εβδομάδες σας είχαμε παρουσιάσει πως μπορείτε να δημιουργήσετε δωρεάν ένα βιογραφικό πολύ διαφορετικό από αυτά που έχετε δει με το visual.ly – (Ένα… βιογραφικό κάπως… διαφορετικό!!!). Μετά παρουσιάσαμε πως πάλι με το visual.ly μπορείτε να φτιάξετε ένα Infographics για τη σελίδα σας στο Facebook (Θέλω και εγώ Infographic για τη σελίδα μου στο Facebook!). Σήμερα θα σας δείξουμε κάτι καινούργιο που προσφέρει το Visual.ly!!! Infographics για τα Google Analytics της ιστοσελίδας σας!

Διαδικασία

Infographic ΚΑΙ για τα Google Analytics από το Visual.ly

Εφόσον κάνετε εγγραφή στο Visual.ly επάνω στο μενού θα πατήσετε CREATE. Θα σας ζητήσει να συνδέσετε το λογαριασμό σας με το λογαριασμό σας της Google. Εφόσον το κάνετε θα σας εμφανίσει μια λίστα με όλες τις ιστοσελίδες που παρακολουθείτε με το Google Analytics. Επιλέγετε λοιπόν τη σελίδα που θέλετε να φτιάξετε το Infographic και αυτόματα στο δεξί μέρος της σελίδας το Visual.ly επιλέγει να σας παρουσιάσει κάποια στατιστικά στοιχεία για την ιστοσελίδα σας. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να σας στέλνει το Visual.ly κάθε εβδομάδα με e-mail ένα infographic!

Feedback

Infographic ΚΑΙ για τα Google Analytics από το Visual.ly

Στο τέλος το Visual.ly σας λέει και με λίγα λόγια πως τα πήγατε αυτή την εβδομάδα και τι καλύτερο έγινε βάση στατιστικών στοιχείων στην ιστοσελίδα σας :).