BANDO: Καινοτομία και κοινωνική επιχειρηματικότητα…ντύνονται με τα ίδια ρούχα!

    Από: Startup Team

H Befriend and Offer (συντομ. BANDO) ιδρύθηκε το 2014 από 2 αδέλφια, τον Βαγγέλη και τον Ηλία Μπανιά και αποτελεί μία καινοτομική κοινωνική επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα της παραγωγής και πώλησης casual ενδυμάτων μέσω της σελίδας www.bando.gr

Ο τρόπος λειτουργίας της BANDO είναι ο ακόλουθος:

1)    Σε κάθε προϊόν που πωλείται από την εταιρεία, αντιστοιχεί ένα συγκεκριμένο ποσό δωρεάς προς φιλανθρωπικούς οργανισμούς.

2)    Ο πελάτης – επισκέπτης του site, για κάθε αγορά προϊόντος, επιλέγει την φιλανθρωπική οργάνωση την οποία επιθυμεί να στηρίξει οικονομικά η Bando με το συγκεκριμένο ποσό.

Εναλλακτικά, μπορεί να επιλέξει την κίνηση «Προσφορά ρούχου». Σε αυτή την περίπτωση η Bando προσφέρει ένα ρούχο σε κάποιον που το έχει ανάγκη.

Σε κάθε περίπτωση, η δωρεά γίνεται από την εταιρεία και δεν επιβαρύνεται επιπρόσθετα ο πελάτης μας.

Παράλληλα, πέραν της οικονομικής στήριξης, μέσω του site www bando.gr αλλά και των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης της εταιρείας, προβάλλονται οι συνεργαζόμενοι οργανισμοί και το έργο που προσφέρουν.

Στα πλαίσια λειτουργίας της, η BANDO  υποστηρίζει αξιόλογους φιλανθρωπικούς οργανισμούς όπως είναι η Κιβωτός του Κόσμου, ο Θεόφιλος, το Χαμόγελο του Παιδιού και το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα.

Οι ιδρυτές της εταιρίας είναι δύο νέοι άνθρωποι οι οποίοι οραματίστηκαν από αντίστοιχες ιδέες που έχουν υλοποιηθεί με επιτυχία στο εξωτερικό και θεωρούν ότι η κοινωνική επιχειρηματικότητα μπορεί να αλλάξει σημαντικά τον τρόπο σκέψης μας όχι μόνο ως επιχειρηματίες ή καταναλωτές αλλά και ως άνθρωποι που συνυπάρχουν με αλληλεγγύη σε μια κοινωνία με διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την BANDO και τον τρόπο που προσφέρει στην κοινωνία μας, η σελίδα της www.bando.gr ανυπομονεί να σας καλωσορίσει….