Έξι τρόποι να αντιμετωπίσετε την απόρριψη στη δουλειά

    Από: Startup Team
πηγή: fortunegreece.com

Κάντε ένα βήμα πίσω και αξιολογήστε με ψυχραιμία την κατάσταση.

Η Donna Wiederkehr, CMO της εταιρείας Dentsu Aegis Network, εξηγεί το πώς θα πρέπει να διαχειρίζεται κανείς την απόρριψη στο χώρο εργασίας του με τρόπο που να τον βοηθάει να προχωρήσει με ταχύτερα βήματα μπροστά και όχι να μένει πίσω. Το μυστικό, όπως λέει, είναι να διαχειριζόμαστε την αποτυχία σαν μία ακόμη επιτυχία και αναλύει τα έξι σημεία στα οποία πρέπει να δώσουμε βάση:

1.Μην επιτρέψετε στην απόρριψη να σας καθορίσει

Προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε την απόρριψη άμεσα και να ξαναπάρετε τα πάνω σας. Να θυμάστε ότι η απόρριψη είναι κάτι που συμβαίνει σε όλους, ακόμη και στους πιο επιτυχημένους ανθρώπους. Κανείς δεν είναι τέλειος και αυτή είναι η ομορφιά. Βάλτε τα πράγματα σε μια σειρά και να θυμάστε ότι είστε πολύ περισσότερα πράγματα από ό, τι ένα project ή μια καριέρα.

2.Γιορτάστε το!

Πιστεύω ότι αν πετυχαίνει κανείς πάντοτε και στα πάντα, ούτε καινοτομεί ούτε τολμά να κάνει ένα βήμα παραπάνω. Εξετάστε τις απορρίψεις και τις αποτυχίες σας ως επιτυχίες που σας δείχνουν να μην αποδέχεστε την πεπατημένη ως την καλύτερη επιλογή. Γιορτάστε προσπαθώντας να κάνετε κάτι διαφορετικό.

3. Σταματήστε και αξιολογήστε

Αν υπάρχει ένα μάθημα που πρέπει να πάρετε, αυτό είναι πως κάθε απόρριψη είναι μια ευκαιρία να κάνουμε ένα βήμα πίσω και να εκτιμήσουμε μία κατάσταση στην πραγματική της βάση. Προσπαθήστε με ειλικρίνεια να καταλάβετε αν ακολουθείτε το σωστό δρόμο ή αν πρέπει να αλλάξετε τακτική την επόμενη φορά που θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε μία πρόκληση.

διαβάστε περισσότερα εδώ:
fortunegreece.com