Πέντε λάθη που μπορεί να κάνετε στην καριέρα σας όταν είστε 20 χρονών

    Από: Startup Team
πηγή: fortunegreece.com

Ποια είναι τα συνηθέστερα λάθη που κάνει κάποιος στην αρχή της καριέρας του;

Είτε πρόκειται για μία συνέντευξη εργασίας που δεν πήγε καλά, είτε για μία κακή διαπραγμάτευση για το μισθό σας, τα λάθη που κάνετε στην καριέρα σας όταν είστε 20 χρονών μπορούν να οδηγήσουν σε πολύ χρήσιμα συμπεράσματα- μαθήματα για την μετέπειτα πορεία σας. Ούτως ή άλλως όλοι κάνουμε λάθη, το θέμα είναι τι μαθαίνουμε από αυτά.

Μερικά από τα συνηθέστερα λάθη που μπορεί να κάνει κάποιος στην αρχή της καριέρας του είναι τα εξής:

Λάθος # 1: Η συνέντευξη εργασίας που κατέληξε σε παταγώδη αποτυχία

Υπάρχουν πολλά πράγματα σε μία συνέντευξη εργασίας που μπορεί να πάνε στραβά και ακόμη περισσότερα τα οποία μπορεί εσείς να κάνετε λάθος. Το να καταλήξει, όμως, μία συνέντευξη εργασίας σε αποτυχία είναι καλύτερο να συμβεί στην αρχή της καριέρας σας για να σας δώσει την ευκαιρία να δείτε τις αδυναμίες σας και τα σημεία στα οποία πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη βαρύτητα.

Λάθος # 2: Τα … θαλασσώσατε στην διαπραγμάτευση για τον μισθό σας

Πρόκειται πάντοτε για μία δύσκολη κατάσταση. Είναι κατανοητό να διστάζετε και να αποφεύγετε να ζητήσετε περισσότερα χρήματα, ειδικά αν είστε στη φάση αναζήτησης της πρώτης σας εργασίας ή αν έχετε πολύ μικρή εμπειρία. Οπότε, είναι λογικό να κάνετε το λάθος αυτό όταν είστε 20, όμως στη συνέχεια θα πρέπει να μάθετε να αξιολογήστε αντικειμενικά τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας και να συζητάτε αντιστοίχως την αμοιβή σας.

διαβάστε περισσότερα εδώ:
fortunegreece.com