Open Coffee Athens LIV – Marketplaces

    Από: Startup Team

Πηγή: opencoffee.gr

Ένα ακόμη Open Coffee Athens την Παρασκευή 29/3 στον καθιερωμένο πια χώρο του Μουσείου Μπενάκη στην οδό Πειραιώς (προσέλευση στις 6 το απόγευμα, οι παρουσιάσεις ξεκινούν στις 7), με την γνωστή συνταγή: σύντομες παρουσιάσεις, ερωταπαντήσεις και μετά networking με ανθρώπους που ενδιαφέρονται για την τεχνολογία και την επιχειρηματικότητα.

Συνεχίζοντας το παράδειγμα του προηγούμενου event, έχουμε και αυτή την φορά μία κεντρική θεματολογία. Αυτή την φορά, το θέμα μας είναι τα marketplaces και θα ακούσουμε από εταιρείες που δημιουργούν νέα marketplaces ή βελτιώνουν υπάρχοντα, επιτρέποντας σε πωλητές και αγοραστές υπηρεσιών και αγαθών να “συναντηθούν” ή να “συναντηθούν” πιο αποτελεσματικά.

Οι ομιλητές μας, μέχρι αυτή τη στιγμή:

– Οι Αλέξης Χριστοδούλου και Γρηγόρης Ζωντανός, ιδρυτές τουLocish, ενός marketplace όπου οι ταξιδιώτες αγοράζουν πληροφορίες από τους κατοίκους των πόλεων.

– Ο Αλέξανδρος Τρίμης, ιδρυτής του dopios, μιας υπηρεσίας που φέρνει σε επαφή ταξιδιώτες και ντόπιους, και σκοπό έχει να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο εξερευνούμε ένα άγνωστο μέρος.

– Ο Αντώνης Φιοράκης και ο Γιώργος Γάτος από την incrediblue, μία εταιρεία που κάνει πολύ πιο εύκολη την διαδικασία ενοικίασης ενός σκάφους αναψυχής.

Η συμμετοχή είναι, εξ’ ορισμού, δωρεάν και ανοικτή για κάθε ενδιαφερόμενο. Αν θέλετε να επαληθεύσετε την παρουσία σας, αφήνετε ένα σχόλιο εδώ ή και στο σχετικό facebook event. Τα λέμε εκεί!