Το νέο startup για φωτογράφους – Photoshooter.gr

    Από: Startup Team

Ο Μιχάλης Τζήκας, CEO/Web Developer, δημιουργεί το πρώτο ελληνικό marketplace για φωτογράφους και δίνει την δυνατότητα στον καθένα μας να βρει φωτογράφο για κάθε περίσταση.

Η ιδέα γεννήθηκε μέσα από την πραγματική ανάγκη να βρει ένα φωτογράφο. Όταν έψαξε στο web ήρθε αντιμέτωπος με το χάος της ανοργάνωτης πληροφορίας, αφού οι εκατοντάδες φωτογράφοι έχουν μόνο προσωπικά sites που πολλές φορές είτε είναι κακής ποιότητας είτε δεν λειτουργούσαν.

Τον Αύγουστο του 2014 ξεκίνησε η δημιουργία του photoshooter.gr, και πολύ σύντομα κυκλοφόρησε και η πρώτη έκδοση του, που μάλιστα έγινε αποδεκτή από πολύ μεγάλο πλήθος φωτογράφων.

Πλέον, ένα χρόνο μετά και μετά από πολλές αναβαθμίσεις και βελτιώσεις στο photoshooter.gr υπάρχουν πάνω από 200 φωτογράφοι που έχουν στείλει πάνω από 4200 προσφορές και έχουν ανεβάσει πάνω από 10.000 δείγματα φωτογραφιών και video.

Τι είναι το photoshooter.gr

Το photoshooter.gr είναι ενα marketplace για φωτογράφους και είναι δωρεάν. Ο κάθε φωτογράφος μπορεί να καταχωρήσει το προφίλ του, φωτογραφίες και videos από δουλειές του αλλά και ολοκληρωμένα πακέτα προσφορών έτσι ώστε οι χρήστες να τους βρίσκουν εύκολα και γρήγορα.

Βασικό χαρακτηριστικό, πέρα από την αναζήτηση, είναι η καταχώρηση αιτήσεων. Κάθε απλός χρήστης μπορεί να συμπληρώσει κάποια βασικά στοιχεία και να ζητήσει προσφορά για οποιαδήποτε φωτογράφιση θέλει να κάνει, και οι φωτογράφοι που ικανοποιούν τα χαρακτηριστικά της αίτησης έχουν την δυνατότητα να στείλουν την προσφοράς τους.

Αυτά είναι μόνο η αρχή! Πολλά νέα χαρακτηριστικά θα μας κάνουν να αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο βρίσκουμε φωτογράφο.