LinkedIn Elevate: Η Εξέλιξη του Social Professionalism

    Από: Startup Team
πηγή: suit.gr

Όπως όλοι γνωρίζουμε το LinkedIn αποτελεί μία social πλατφόρμα με στόχο την επαγγελματική δικτύωση. Οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν και να δημοσιεύουν ένα πλήρες επαγγελματικό προφίλ, με το οποίο μπορούν να συνδεθούν με άλλους χρήστες, όπως συμφοιτητές και συνεργάτες, καθώς και να αναζητήσουν εργασία.

Πρόσφατα το LinkedIn ανακοίνωσε τη δημιουργία μιας εφαρμογής για το διαμοιρασμό και τη διαχείριση πληροφοριών. Ο λόγος γίνεται για το LinkedIn Elevate, με το οποίο οι εργαζόμενοι μπορούν να κοινοποιήσουν και να προωθήσουν τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες.

Πιο συγκεκριμένα, οι χρήστες θα μπορούν να ανεβάσουν υλικό σχετικό με την εταιρεία στην οποία εργάζονται, έτσι ώστε να αυξήσουν το brand awareness και το social engagement μέσω Twitter και LinkedIn. Με αυτόν τον τρόπο οι εργαζόμενοι θα μπορούν να ενισχύσουν το επαγγελματικό τους προφίλ τόσο σε επαγγελματικά όσο και σε κοινωνικά δίκτυα. Επίσης, είναι εξίσου σημαντικό εργαλείο για τους εργοδότες, οι οποίοι μπορούν να έχουν μια αναλυτική εικόνα για την αποδοτικότητα και την παραγωγικότητα της επιχείρησης τους.

διαβάστε περισσότερα εδώ:
suit.gr