Πώς να συνδυάσετε το ταξίδι με τη δουλειά σας

    Από: Startup Team
πηγή: fortunegreece.com

Πέντε εύκολοι τρόποι για να αυξήσετε την παραγωγικότητα σας ενώ ταξιδεύετε.

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος έφτασε στο τέλος του. Κάποιοι μπορεί να φύγατε για ένα ολιγοήμερο ταξίδι, κάποιοι έπρεπε να μείνετε πίσω γιατί δουλεύατε και κάποιοι έπρεπε να τα συνδυάσετε και τα δύο.

Ενώ, λοιπόν, οι εργαζόμενοι «κατεβάζουν ρολά» στις διακοπές τους, κάποιοι πρέπει (ή μερικές φορές θέλουν) να τα συνδυάσουν.

Ας δούμε με ποιους τρόπους θα αυξήσετε την παραγωγικότητα σας κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού ταξιδιού.

Κλείστε τα εισιτήρια σας εγκαίρως

Έχετε δει διαφημίσεις όπου κάποιος ψάχνει ανάμεσα σε 15 ταξιδιωτικά γραφεία ώστε να καταφέρει να βρει την χαμηλότερη τιμή; Ακόμα κι αν πρόκειται για 10 ευρώ. Κάπως έτσι γίνεται και με τα επαγγελματικά ταξίδια. Αν η εταιρεία σας δε καλύπτει όλα τα έξοδα, αυτό σημαίνει πως πρέπει εσείς να βρείτε τον πιο φτηνό τρόπο για να ταξιδέψετε. Μια απευθείας πτήση σας γλυτώνει χρόνο, αλλά αντίστοιχα είναι και πιο ακριβή. Το ίδιο συμβαίνει και με τα γρήγορα τρένα που διαθέτουν WiFi για να δουλεύετε όσο ταξιδεύετε, αλλά κοστίζουν ακριβά.

Μιλήστε με το αφεντικό σας ώστε να δείτε αν μπορείτε να καλύψετε από κοινού κάποια έξοδα, αλλιώς αν δε θέλετε να ξοδέψετε πολλά χρήματα, θα πρέπει να το έχετε οργανώσει σχετικά νωρίς.

Μην περιμένετε άδικα

Έχετε προσέξει πόσα πράγματα μπορείτε να κάνετε όσο περιμένετε και μάλιστα χωρίς να το καταλάβετε; Όσο περιμένετε την επόμενη πτήση σας, βγάλτε τον υπολογιστή σας και απαντήστε στα email σας. Προσοχή, κάντε δουλειές μέσα σε ένα σεβαστό χρονικό διάστημα. Αν έχετε δέκα λεπτά κενό, μην βγάλετε τον υπολογιστή σας – το μοναδικό που θα καταφέρετε είναι να αγχωθείτε.

διαβάστε περισσότερα εδώ:
fortunegreece.com