New Business Group Νέα δυνατή – χρωματιστή συνεργασία με COLORED COFFEE

    Από: Startup Team

Η νέα παγκόσμια πρωτοτυπία που γεννήθηκε για να αλλάξει τα δεδομένα στον καφέ ξεκινά από την πόλη του καφέ.. τη Θεσσαλονίκη! Τα COLORED COFFEE ήρθαν για να βάλουν χρώμα στη ζωή μας και να δώσουν ταυτότητα στον καθημερινό σας απολαυστικό καφέ!

Το 2014 δυο νέες γυναίκες με ιδιαίτερη αγάπη στον καφέ επινόησαν μια ΜΟΝΑΔΙΚΗ & ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ πατέντα, που θα έβγαζε τον καφέ από τα συνηθισμένα δεδομένα. Τη δημιουργία του πρώτου χρωματιστού καφέ στον κόσμο! Φυσικές ουσίες δημιουργούν την απίστευτα αισθητική παρέμβαση στον καφέ, χωρίς ωστόσο να αλλοιώνουν την αρχική γεύση του μοναδικού ιταλικού Espresso – Premium Blends μόνο για τα καταστήματά μας.

Με ένα μυστικό και ιδιάιτερο τρόπο χρωματίζουν φυσικά και υγιεινά και σύμφωνα με τις αρχές του ΕΦΕΤ, τον καφέ και όλα τα ροφήματα. Το COLORED COFFEE είναι ένα healthy café με εξειδικευμένο μενού. Το όλο εγχείρημα εκπονήθηκε και οργανώθηκε με βάση την υγιεινή διατροφή.

Παράλληλα με τον εξαιρετικό “χρωματιστό” καφέ, και τα “χρωματιστά” ροφήματα καφέ με γεύσεις, το κατάστημα διαθέτει πλήρη EAT2BFIT(eat to be fit) κατάλογο με υγιεινά snacks, φρέσκους χυμούς, smoothies, ολόφρεσκες σαλάτες, light hotdogs, πρωτεϊνικές ομελέτες και energy ροφήματα.

Η New Business Group (www.newbusiness.gr) με την 20ετή πείρα της στο χώρο της Δημιουργίας, τη Ανάπτυξης και της Υποστήριξης Δικτύων, έστησε ένα ολοκληρωμένο Επιχειρηματικό Μοντέλο για το COLORED COFFEE πλήρως εναρμονισμένο στις ανάγκες της αγοράς.

Η νέα αυτή συνεργασία Franchise ήρθε για να μείνει, με χαμηλό κόστος εκκίνησης και ευνοικούς όρους για τους νέους συνεργάτες που θα δημιουργήσουν το δικό τους all day νεανικό στέκι!