Τι μας δίδαξε ο Στιβ Τζομπς για τις προσλήψεις υπαλλήλων

    Από: Startup Team
πηγή: fortunegreece.com

Χρειάζεται κάτι παραπάνω από τη δημιουργία ενός προϊόντος που ξεχωρίζει ώστε να έχετε μια πραγματικά επιτυχημένη επιχείρηση.

Η δημιουργία μιας επιτυχούς επιχείρησης δεν είναι εύκολη υπόθεση, καθώς δεν εξαρτάται μόνο απ’την καινοτομία του προϊόντος. Η αληθινή επιτυχία έρχεται τελικά από τα ίδια τα άτομα που απαρτίζουν την ομάδα.

Κάθε ηγέτης γνωρίζει πως είναι δύσκολο να κρατήσει αυτούς τους υπαλλήλους ποτ πραγματικά προσφέρουν κάτι παραπάνω στην εταιρεία, αλλά υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε ώστε να πείσετε τους « σούπερ σταρ» σας πως βρίσκονται στην σωστή εταιρεία και πρέπει να παραμείνουν εκεί.

Γνωρίστε τους

Η δημιουργία προσωπικών σχέσεων με τους υπαλλήλους σας είναι ο καλύτερος τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι οι εργαζόμενοι αισθάνονται πως ακούγονται μέσα στην εταιρεία. Ακούστε τις ανάγκες τους, ρωτήστε τι έχει μεγαλύτερη σημασία για αυτούς και μάθετε πως βλέπουν εκείνοι την ανάπτυξη της εταιρείας. Διατηρώντας το διάλογο ανοικτό και άτυπο, θα δημιουργήσετε ένα περιβάλλον όπου οι εργαζόμενοι θα νιώθουν πως μπορούν να πραγματοποιήσουν τους προσωπικούς και επαγγελματικούς τους στόχους.

Οι καλύτεροι εργαζόμενοι είναι αυτοί που συχνά «σπάνε» το καλούπι του τυπικού εργαζόμενου, γι αυτό φροντίστε να διαθέσετε τον απαραίτητο χρόνο ώστε να τι τους καθιστά μοναδικούς και κάντε βήματα για να ενισχύσετε τα ταλέντα τους αυτά.

διαβάστε περισσότερα εδώ:
fortunegreece.com