Δωρεάν Workshop με θέμα «Μαθήματα Ζωής: Πώς αλλάζω, αλλά- ζω;»

    Από: Startup Team

To Ελληνικό Δίκτυο Επαγγελματιών Πληροφορικής (HePIS) σε συνεργασία με το Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης διοργανώνει δωρεάν Workshop με θέμα: «Μαθήματα Ζωής: Πώς αλλάζω, αλλά-ζω? », στο πλαίσιο του Σχεδίου Δράσης “Active Women: Η Τεχνολογία στην Υπηρεσία των Γυναικών”.
“Πολλοί ισχυρίζονται ότι ο άνθρωπος δεν αλλάζει, άλλοι πάλι ότι ερχόμαστε στον κόσμο με το χαρακτήρα που έχουμε, οπότε δεν θα είχε νόημα να προσπαθήσουμε για κάποια αλλαγή. Ισχύουν όλα τα παραπάνω; Πώς μπορώ να αλλάξω και να αντέξω το φόβο της μετάβασης; Πώς διαχειρίζομαι τα συναισθήματά, τις σκέψεις και τις συμπεριφορές μου; Με ποιο τρόπο αποφασίζω να προχωρήσω μπροστά; Αλλάζω σημαίνει προχωρώ και προχωρώ σημαίνει ζω.”

Το Workshop απευθύνεται:
• Σε όλες τις ωφελούμενες του σχεδίου δράσης (Γυναίκες άνω των 50 ετών – Μετανάστριες – Πρόσφυγες)
• Σε γονείς που επιθυμούν να αποκτήσουν τις απαιτούμενες γνώσεις, ώστε να είναι σε θέση  να συμβουλεύουν και να καθοδηγούν τα παιδιά τους όταν αυτά καλούνται να λάβουν κρίσιμες αποφάσεις ή βιώνουν τις αλλαγές που προκαλεί η εφηβεία.  
• Σε όλους όσους θέλουν να μάθουν με ποιο τρόπο διαχειρίζονται τα συναισθήματά τους μπροστά στις προκλήσεις της ζωής, πώς αποφασίζουν τις αλλαγές στη ζωή τους και πώς τελικά τις υλοποιούν.

Τόπος Διεξαγωγής: Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων “Μανόλης Αναγνωστάκης”, Χρυσοστόμου Σμύρνης & Ρήγα Φεραίου, Πεύκη

Ημερομηνία & ώρα διεξαγωγής: Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015, ώρες 18:30 μ.μ. – 21:00 μ.μ.

Ώρα προσέλευσης: 18:00 μ.μ.
Μετά την ολοκλήρωση του workshop θα ακολουθήσει γεύμα και θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

To “Active Women: Η Τεχνολογία στην Υπηρεσία των Γυναικών” εντάσσεται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Διοικητική Μεταρρύθμιση 2007-2013» με δικαιούχο την Ειδική Υπηρεσία Συντονισμού, Διαχείρισης και Εφαρμογής Συγχρηματοδοτούμενων Δράσεων του Υπουργείου Εσωτερικών (ΕΥΣΥΔΕ-ΥΠΕΣ).

Περισσότερες πληροφορίες
Όνομα Υπευθύνου: Κατερίνα Αποστολοπούλου
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 3729083
E-mail: Katerina.apostolopoulou@hepis.gr

Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας τη φόρμα που θα βρουν εδώ: www.eventora.com/en/Events/dwrean-workshop-