Στις 30 Σεπτεμβρίου “Το Πρώτο Βήμα στις Ψηφιακές Πληρωμές”

    Από: Startup Team

Το 1st Athens Digital Payments Summit -το πρώτο Συνέδριο αναφορικά με τις ψηφιακές πληρωμές στην Ελλάδα- θα λάβει χώρα την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου, στο Cotsen Hall της Αμερικανικής Σχολής Κλασικών Σπουδών. Στόχο του Συνεδρίου αποτελεί το άνοιγμα ενός ουσιαστικού διαλόγου σε σχέση με τις προκλήσεις που παρουσιάζονται για τη χώρα μας και η ανάδειξη των πιο πρόσφατων εξελίξεων που σχετίζονται με την ενσωμάτωση και επιτυχή εφαρμογή στην Ελλάδα της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας στον τομέα των ηλεκτρονικών πληρωμών.

Το 1st Athens Digital Payments Summit διοργανώνεται από την International Telecommunication UnionITU, το TEE, και την ΕΜηΠΕΕ. Το Συνέδριο τελεί υπό την Αιγίδα της Αντιπροεδρίας της Κυβέρνησης, τουΥπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Τουρισμού, Ναυτιλίας και την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας τηςΕυρωπαϊκής Επιτροπής. Το Συνέδριο στηρίζουν οι ΣΕΚΕΕ, ΣΕΠΕ, GRECA και ELTRUN.

Το Συνέδριο θα κινηθεί γύρω από 4 κεντρικούς πυλώνες οι οποίοι και διαμορφώνουν τις συνθήκες ανάπτυξης των ηλεκτρονικών πληρωμών. Λιανεμπόριο, τραπεζικός κλάδος, ψηφιακό – τεχνολογικό οικοσύστημα καιευρωπαϊκό θεσμικό πλαίσιο συνιστούν μέσα από τις τοποθετήσεις διακεκριμένων ομιλητών το έδαφος για την  ανάπτυξη ενός γόνιμου και ουσιαστικού διαλόγου.

Platinum Sponsor: Visa
Gold Sponsor: ΕθνικήΤράπεζα – First Data – RBS – Mellon Technologies
Silver Sponsor: Attica Bank – Cardlink – Cyta – Motivian – Τράπεζα Πειραιώς

Media Partner: Sofokleousin

Communication Sponsors: AdBusiness – Direction – FreeMoney – Η Εφημερίδα των Συντακτών – Οικονομική Επιθεώρηση – Retail Business – Sbc – Startup.gr
Online Communication Sponsors: Startup.gr – Advertising.grEconomia.grBusinessnews.grEuro2day.grVoria.gr