H Bakers Digital Communication αναλαμβάνει το Juengo

    Από: Startup Team

Πηγή: www.emea.gr

Η Bakers Digital Communication  ανακοίνωσε ότι ανέλαβε την Digital Στρατηγική και επικοινωνία του καινοτόμου startupJuengo.

Η πρωτοποριακή υπηρεσία του Juengo, η οποία παρέχεται μέσω web αλλά και mobile application, προτρέπει τους χρήστες-μέλη να συλλέξουν juengos μέσα από ενέργειες αλληλεπίδρασης με κοινότητες(brands, επιχειρήσεις, ομάδες, συνδέσμους κα.).

Μέσω των ενεργειών αυτών, οι χρήστες έρχονται σε επαφή με τα communities με δημιουργικό τρόπο και ποιοτικό interaction, ενώ παράλληλα επιβραβεύονται με τα juengos που έχουν συλλέξει καθώς μπορούν να τα εξαργυρώσουν επιλέγοντας μέσα από μιαμεγάλη γκάμα προσφορών και εκπτώσεων. Με τον τρόπο αυτό, το Juengo δημιουργεί νέα κανάλια προσέγγισης πελατών για τις εταιρίες-μέλη του, ενώ ταυτόχρονα ενεργοποιεί την αγοραστική δυνατότητα των χρηστών του.

H συνεργασία της Bakers Digital Communication με το Juengo αφορά την ενδυνάμωση της παρουσίας του με ψηφιακές δράσεις Search Engine Optimization, την παραγωγή και κυκλοφορία περιεχομένου μέσω ενεργειώνDigital PR, την στρατηγική ανάπτυξη και διαχείρηση των social mediaκαναλιών καθώς και την ένταξή του στο περιβάλλον του blogging μεσω προγράμματος bloggers relations.

Πηγή: emea.gr

Tο EMEA Business Monitor (www.emea.gr) είναι ένα πρωτοποριακό επιχειρηματικό portal που καλύπτει την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, με έμφαση στις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και στις αγορές όπου δραστηριοποιούνται οι ελληνικές επιχειρήσεις, ανοίγοντας νέους δρόμους για την επιχειρηματική και οικονομική ειδησεογραφική πραγματικότητα.

Ένα portal που ανοίγει τις ηλεκτρονικές του σελίδες για να καλύψει, για πρώτη φορά, μεγάλους διεθνείς προορισμούς των ελληνικών επιχειρήσεων, που θεωρούνται leaders στο χώρο τους.

Παράλληλα, ενημερώνει για τα τεκταινόμενα στο εγχώριο οικονομικό, πολιτικό και κοινωνικό πεδίο.

Σε μια εποχή όπου η Ελλάδα αποτελεί το εφαλτήριο για τη χάραξη αναπτυξιακής πολιτικής τόσο στις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης όσο και σε εκείνες της Μέσης Ανατολής, το EMEA Business Monitor (www.emea.gr) θα αποτελέσει τον κινητήριο μοχλό ενημέρωσης και καταγραφής των νέων επιχειρηματικών δεδομένων σε όλους τους τομείς.

Στο πλαίσιο αυτό, το EMEA Business Monitor (www.emea.gr) υιοθετεί μια επαγγελματική, έγκυρη και έγκαιρη προσέγγιση, παρέχοντας, στους επισκέπτες – αναγνώστες του, τόσο στην Ελλάδα όσο και στις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής, έναν πλούτο σφαιρικής και πολύπλευρης πληροφόρησης για όλους τους κλάδους της επιχειρηματικής ενημέρωσης.