News from coLab

    Από: Startup Team

Τα νέα μας

Απρίλιος θα είναι ο μήνας μας μια που σε αυτόν τον μήνα θα κάνουμε rollout  σχεδόν όλες τις νέες υπηρεσίες. Αλλά πριν σας μιλήσουμε για αυτές θα ήθελα να συγχαρούμε μια από τις εταιρίες που στεγάζονται στο colab, τους Locish για την πρώτη χρηματοδότηση τους από το OpenFund. Σύντομα ελπίζω ότι θα έχουμε και άλλες επενδυτικές ανακοινώνεις.

Δράσεις που έχουν προγραμματιστεί :

Μια ανοιχτή συζήτηση για: τις σύγχρονες δεξιότητες σε ένα τεχνολογικά αναπτυσσόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον την στρατηγική σύγκλιση τεχνολογίας, καινοτομίας και management την επιχειρηματικότητα εντός και εκτός εταιρικών τειχών.

Philipp Brinkmann, Chief Executive Officer, Travelplanet24.com

‘Εντυ Γκερέκο, Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού, hol

Γρηγόρη Γιοβανώφ, Διευθυντή του Μεταπτυχιακού Προγράμματος ΜΒΙΤ ΑΙΤ

Αλέξανδρο Φουρλή, Γενικό Διευθυντή, Kariera.gr
Το Scala Hellenic User Group είναι μία προσπάθεια που έχω ξεκινήσει να φέρω κοντά τους Έλληνες προγραμματιστές που ασχολούνται με τη γλώσσα προγραμματισμού Scala.
Η Scala είναι μία σχετικά καινούργια γλώσσα προγραμματισμού η οποία συνδυάζει τον αντικειμενοστραφή με τον συναρτησιακό προγραμματισμό επηρεασμένη κυρίως από την Java (αντικειμενοστραφής) και την ML (συναρτησιακή). Το χαρακτηριστικό που έχει συμβάλει περισσότερο στην διάδοση της είναι ότι τρέχει στην ίδια πλατφόρμα με την Java (το JVM) και ότι είναι σε μεγάλο βαθμό συμβατή με την Java (σε αντίθεση πχ με την JRuby που έχει κάποιες δυσκολίες σε αυτόν το τομέα).

TEDx Nijmegen θα αποτελέσει βήμα παρουσίασης νέων ιδεών και εφαρμογών στον τομέα της υγείας.Θεματική “Επιταχύνοντας από την ηλικία 0 στα 110 χρόνια σε 25 βήματα” και αναφέρεται στους ολοένα και ταχύτερους ρυθμούς στη ζωή μας και στη μεγαλύτερη μακροβιότητα μας.

Η ομάδα που  διοργανώνει το Πανευρωπαϊκό συνέδριο για Ruby το καλοκαίρι ζητάει εθελοντές ρουμπίστες μέσω του Hacathon.

Σύντομα θα σας μιλήσουμε αναλυτικά για τις νέες υπηρεσίες που θα προσφέρει το colab αλλά και για το acceleretor που είναι προ των πυλών