Star of Service

    Από: Startup Team

 

Το StarOfService www.starofservice.gr εδρεύει στο Παρίσι και έρχεται  στην ελληνική αγορά , προσφέροντας νέες ευκαιρίες απασχόλησης και τη δημιουργία ενός νέου τρόπου επαγγελματικών υπηρεσιών  online.

 

Το StarOfService αλλάζει τον τρόπο που οι άνθρωποι βρίσκουν τον τέλειο επαγγελματία για το προσωπικό τους έργου : από τον καλύτερο φωτογράφο γάμου στην περιοχή , σε έναν φθηνό και γρήγορο υδραυλικό . Χρησιμοποιώντας το  StarOfService οι χρήστες μπορούν να στείλουν την αίτησή τους σε λίγα μόνο κλικ και το σύστημα θα την ταιριάξουν με τους επαγγελματίες της περιοχής . Σε λιγότερο από 24 ώρες οι πελάτες λαμβάνουν τιμές και μπορούν να κλείσουν εύκολα τη δουλειά.

 

Από την άλλη πλευρά , το StarOfService είναι μια πλατφόρμα όπου οι επαγγελματίες μπορούν εύκολα να διαφημίσουν τις υπηρεσίες τους και να αυξήσουν τον όγκο των δραστηριοτήτων τους .

Το . StarOfService ξεκίνησε στη Γαλλία το 2013 και τώρα η εταιρεία ανακοινώνει την επένδυση 1,2 εκατ. $ σε όλο τον κόσμο. Σε πρώτη φάση την διαχείρηση του έργου έχουν οι Point Nine Capital (Helpling Algolia), ο Oleg Tschelzoff (Fotolia), ο Ralph Werner (ex-eBay Senior Director, ex-CEO Mobile.de) και η  Kima Ventures (Xavier Niel και Jeremie Berrebi).

 

” Το StarOfService είναι ένα προϊόν που είναι έτοιμο να αλλάξει τον τρόπο που οι άνθρωποι προσλαμβάνουν επαγγελματίες , όταν χρειάζονται  μια υπηρεσία . Η δυνατότητα για τους παρόχους υπηρεσιών είναι άπειρη : Το StarOfService είναι ένα ισχυρό εργαλείο για να αποκτήσουν προβολή στο διαδίκτυο και να βρούν τους σωστούς πελάτες . Στην  Point Nine Capital, ήμασταν πεπεισμένοι για την ευκαιρία  της αγοράς και πιστεύουμε ακράδαντα ότι το StarOfService θα μπορούσε να γίνει ο κορυφαίος παγκόσμιος παίκτης στον τομέα αυτό », λέει ο Mathias Ockenfels της Point Nine Capital .

 

Σχετικά με το StarOfService

Ξεκίνησε το Νοέμβριο του 2013, από τον Lucas Lambertini , τον Toni Paignant και τον Maël Leclair. Το StarOfService έχει δει απίστευτη ανάπτυξη και ήδη έχει  πάνω από € 150 εκατομμύρια σε έσοδα από περισσότερους  από 150.000 επαγγελματίες υπηρεσιών κάθε χρόνο . Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες είναι ενοικιαζόμενα δωμάτια, κομμωτές, υδραυλικοί , εσωτερικό βάψιμο, μαθήματα τραγουδιού , και μετακομίσεις.