Δελτίο τύπου 01-10-2015

    Από: Startup Team

Το παγκόσμιο δίκτυο εταιρειών και επιχειρήσεων Corplace, έφτασε και στη χώρα μας. Μεγάλη ευκαιρία για τις εταιρείες της Ελλάδας, να αξιοποιήσουν ένα νέο εργαλείο, όχι μόνο δικτύωσης, αλλά και ανάπτυξης.

Είναι πλέον γνωστό σε όλους τους επαγγελματίες ανά την υφήλιο, ότι οι διεργασίες των πληροφοριών οποιασδήποτε επιχείρησης γίνονται πια μέσω Διαδικτύου. Από το λογιστικό πρόγραμμα αποθήκης και την διαχείριση έργων, μέχρι την επικοινωνία αλλά και την δημιουργία επαγγελματικών σχέσεων.



Μετά την άνθιση των διεθνών κοινωνικών δικτύων, λαμβάνει χώρα ένα νέο δίκτυο το οποίο στοχεύει μόνο στις επαγγελματικές σχέσεις μεταξύ επιχειρήσεων, ένα δίκτυο B2B θα λέγαμε, χωρίς όμως να χάνει τον κοινωνικό του χαρακτήρα.



Διεύθυνση Προμηθειών

Για κάθε στέλεχος του τμήματος προμηθειών, παρέχεται η ευκαιρία να δημοσιεύσει τον διαγωνισμό, την δημοπρασία ή την απευθείας ανάθεση για το έργο της εταιρείας του. Οι συνδεδεμένοι επαγγελματίες με την εταιρεία, βλέπουν αμέσως την ανακοίνωση αυτή, και μπορούν να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή. Επίσης η αναζήτησή συμμετεχόντων, μπορεί να λειτουργήσει και αποκλειστικά με πρόσκληση σε συγκεκριμένα μέλη.



Διεύθυνση Πωλήσεων

Για την ανάπτυξη οποιασδήποτε εταιρείας, παρέχεται η δυνατότητα σε κάθε μέλος να αναζητάει στοχευμένα πρόσωπα από συγκεκριμένες εταιρείες, σύμφωνα με το αντικείμενο του κλάδου, την θέση στην εταιρεία, και τις υπηρεσίες που ζητούνται.



Όχι στα προσωπικά δεδομένα.

Το Corplace είναι ενα δίκτυο εταιρειών που εργάζεται αποκλειστικά και μόνο σε εταιρικά δεδομένα και όχι σε προσωπικά. Δεν αποθηκεύει προσωπικές πληροφορίες αλλα μονο επαγγελματικές. Η καθε εταιρεία και το καθε στέλεχος κοινοποιεί τις εκάστοτε ανάγκες του στοχευμένα.



Κλάδοι Εταιρειών

Οι εταιρείες κατηγοριοποιούνται σύμφωνα με τους διεθνής κλάδους σε Πρωτογενή παραγωγή, Βιομηχανία και Βαριά Βιομηχανία, Εμπόριο, Μεταφορές, Ναυτιλία, Τουρισμό, Εκδόσεις, Πληροφορική, Υπηρεσίες, Εκπαίδευση, Υγεία, ΜΚΟ και κυβερνητικοί οργανισμοί.



Εγγραφές



Η βασική συνδρομή είναι εντελώς δωρεάν, αλλά υπάρχει και η δυνατότητα αναβάθμισης όπου παρέχονται περισσότερα επιχειρηματικά εργαλεία. Απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει ενα μέλος αποδεκτό ειναι να εχει προσκληθεί απο ήδη ενα υπάρχον μέλος.