i-spirit καινοτόμο και οικονομικό λογισμικό εμπορικής διαχείρισης

    Από: Startup Team

«Το λογισμικό i-spirit είναι desktop εφαρμογή. Αυτό σημαίνει ότι εγκαθίσταται στον υπολογιστή, στο lap top ή στο tablet σας και με αυτόν το τρόπο προσφέρει περισσότερη ασφάλεια στον επιχειρηματία και την επιχείρηση που τη χρησιμοποιεί.

Η καινοτομίες που προσφέρει το πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης i-spirit σε σχέση με τα υπόλοιπα προγράμματα τιμολόγησης είναι:

1.      Ο χρόνος που απαιτεί για την εγκατάσταση, την παραμετροποίηση και την έκδοση απόδειξης ή τιμολογίου είναι μόλις 4 λεπτά. 

1.      Η εφαρμογή είναι μόλις 29mb.Έχει δική της βάση δεδομένων και δεν έρχεται σε αντιπαράθεση με άλλες εφαρμογές που ήδη είναι εγκατεστημένες

2.      Λειτουργεί με οποιαδήποτε γενιά  windows από τα xp και έπειτα.

3.      Δεν απαιτεί ιδιαίτερη εκπαίδευση γιατί είναι προ- παραμετροποιημένο λογισμικό εμπορικής διαχείρισης  από την επιστημονική μας ομάδα που το έχει προσαρμόσει στις νέες λογιστικές και ψηφιακές απαιτήσεις (ΚΦΑΣ, Ελληνικά λογιστικά πρότυπα και συγκεντρωτικές καταστάσεις ΚΕΠΥΟ -Μ.Υ.Φ)

2.      Τα αντίγραφα ασφαλείας δημιουργούνται αυτόματα.

1.      Η αυτόματη διαδικασία αντιγράφων ασφαλείας που προσφέρει το λογισμικό διασφαλίζει τον επιχειρηματία με τους παρακάτω τρόπους:

1.      Υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξει εξωτερική συσκευή αποθήκευσης δεδομένων ή τον προσωπικό του χώρο αποθήκευσης στο web (dropbox- Google drive- One drive)

2.      Το λογισμικό i-spirit μετά από κάθε καταχώρηση, δημιουργεί  αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας μοναδικά. Συγχρονίζει τα δεδομένα ασφαλείας του μόλις βρεί το tablet, το lap top ή το desktop που είναι εγκατεστημένο το i-spirit internet.

3.      Παρέχεται η δυνατότητα στον εξουσιοδοτημένο χειριστή  θέλει να ανατρέξει και να επαναφέρει προηγούμενο αντίγραφο ασφαλείας.

4.      Αν η συσκευή που είναι εγκατεστημένο το λογισμικό, χαλάσει ή καταστραφεί ή κλαπεί κοκ, ο επιχειρηματίας που έχει τη άδεια χρήσης, επικοινωνέι με το γραφείο μας και του δίνουμε δεύτερη ενεργοποίηση ώστε να ανακτήσει τα δεδομένα του.

3.      Αποστολή των οριστικοποιημένων δεδομένων στη Γ.Γ.Π.Σ και στο λογιστικό του γραφείο.

1.      Η έκδοση των ηλεκτρονικών τιμολογίων που παρέχει το πρόγραμμα τιμολόγησης συντάσσει παράλληλα τις καταστάσεις Κ.Ε.Π.Υ.Ο και Μ.Υ.Φ. Το λογιστικό γραφείο έχει ένα σημείο που παραλαμβάνει τα παραστατικά πωλήσεων από τον πελάτη του. Με αυτόν το τρόπο διασφαλίζει τη περίπτωση λάθους ή απώλειας των παραστατικών. 

1.      Δημιουργεί το πρόγραμμα αυτόματα το xml που ζητάει η Γενική γραμματεία πληροφοριακών συστημάτων και ο χειριστής το αποστέλλει αφου το ελέγξει στο λογιστικό γραφείο ώστε να το αποστείλει ή να το εισάγει στο λογισμικό που ο λογιστής χρησιμοποιεί.

2.      Υπάρχουν έτοιμες αναφορές ώστε να συνταχθούν οι λογιστικές καταστάσεις σύμφωνα με τα Ελληνικά λογιστικά πρότυπα από την εφαρμογή.

3.      Αποστέλλει ηλεκτρονικά το αρχείο αγορών και πωλήσεων (csv) στο λογιστικό γραφείο. Αυτά τα αρχεία εισάγονται από όλα τα σύγχρονα προγράμματα διαχείρισης που χρησιμοποιούν τα λογιστικά γραφεία. 

4.      Προσφέρει δωρεάν υπολογιστικά φύλλα κειμενογράφο (απόλυτα συμβατά με το excel και το word της Μicrosoft εφ ΄σον είναι της ίδιας εταιρείας),  και τέσσερα διαφορετικά ημερολόγια για την οργάνωση του χρόνου και των πόρων της κάθε επιχείρησης.

5.      Είναι το οικονομικότερο πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης. 

1.      Προσφέρει τις 4 από τις 5 εκδώσεις του εντελώς δωρεάν

2.      Έχει «κλειδωμένη» τιμή στην υποστήριξη μόνο με 0,55€ την ημέρα.