Έρευνα για τα εμπόδια στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας

    Από: Startup Team

Από τα σεμινάρια και διαγωνισμούς ιδεών που κάνουμε για την ανάπτυξη επιχειρηματικότητας τόσο εμείς όσο και άλλοι φορείς, λίγοι τελικά υποψήφιοι προχωρούν στην υλοποίηση της ιδέας τους.
Τι εμπόδια αντιμετωπίζουν; Έλλειψη γνώσεων, εμπειριών, δυνατής ιδέας, ζήτησης, χρηματοδότησης, ισχυρής θέλησης, ανάληψης ρίσκου, ψυχολογίας, στήριξης;

Σας προσκαλούμε να συνεισφέρετε με την γνώμη σας στην έρευνα που διεξάγουμε για τα εμπόδια στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, προωθώντας παράλληλα την πρόσκληση για συμμετοχή στην έρευνα στα μέλη των οργανώσεων σας και των δικτύων σας.

Τα αποτελέσματα θα κοινοποιηθούν στους συμμετέχοντες σε αυτήν και στους Φορείς που υποστηρίζουν την ανάπτυξη Επιχειρηματικότητας ώστε να προσαρμόσουν τις δράσεις τους ανάλογα με τα πορίσματα.

Συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο εδώ

projectyou.gr

4 λόγοι που ξεχωρίζουμε!
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ

Οι εκπαιδευτές μας είναι από τους κορυφαίους στο αντικείμενό τους, με πολυετή εμπειρία στην επιμόρφωση στελεχών έχοντας εκπαιδεύσει πάνω από 2.500 στελέχη όλων των βαθμίδων σε περίπου 200 σεμινάρια.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΜΑΣ

Στα προγράμματά μας δεν αρκούμαστε στην παροχή πληροφορίας, αλλά επιδιώκουμε τη μετατροπή της σε στοχευμένη γνώση και επικεντρωνόμαστε στην ανταλλαγή των απόψεων, γνώσεων και εμπειριών μας.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΙΤΟΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΑΞΙΑ

Στην projectyou επιχειρούμε να εισάγουμε έναν ασυνήθιστο συνδυασμό προσφερόμενης αξίας – κόστους, συνδυάζοντας την υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών με το ιδιαίτερα χαμηλό κόστος!

1.000 ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΟ 2009

Τα σεμινάριά μας παρακολούθησαν το 2009 πάνω από 1.000 στελέχη και επαγγελματίες, σε ενδοεπιχειρησιακά ή ανοιχτά σεμινάρια, διευρύνοντας τις γνώσεις τους σε ποικιλία εκπαιδευτικών θεμάτων