Αυτή είναι η καλύτερη δουλειά του κόσμου

    Από: Startup Team

Πηγή fortunegreece.com

Μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξετε καριέρα;

Μια πολυάσχολη δουλειά δεν αφήνει πάντα χρόνο για τα καλά πράγματα στη ζωή. Οι πολλές ώρες στο γραφείο και μια σχεδόν μόνιμη κατάσταση συνδεσιμότητας με τον υπολογιστή ή το κινητό ισοδυναμεί με ελάχιστο χρόνο για την οικογένεια και τους φίλους. Οι προτεραιότητες αλλάζουν, η οικογένεια και η διασκέδαση μπαίνει στο τέλος της λίστας και όλοι προσπαθούμε να βρούμε τη «χρυσή» ισορροπία μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής. Οπότε, το ερώτημα είναι ένα: Ποια είναι αυτή η δουλειά που προσφέρει την ισορροπία αυτή;

Το Glassdoor, η ιστοσελίδα αναζήτησης εργασίας και σύγκρισης μισθών ανακοίνωσε τις 25 θέσεις εργασίας που έχουν την καλύτερη ισορροπία εργασίας – ζωής.

Η λίστα βαθμολογεί την ισορροπία από το ένα έως το πέντε (με πέντε το καλύτερο) και παρέχει επίσης πληροφορίες σχετικά με τον μέσο όρο του μισθού που προσφέρει κάθε θέση, καθώς και τον αριθμό των θέσεων εργασίας επί του παρόντος στην ιστοσελίδα.

Στην πρώτη θέση έρχονται οι επιστήμονες ανάλυσης δεδομένων με ποσοστό 4,6 και μισθό κατά μέσο όρο τις 115.000 δολάρια, και ακολουθεί ο SEO manager και ο Talent Acquisition Specialist απ’ το τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού.

Δείτε την υπόλοιπη λίστα:

Δείτε τη λίστα

Αυτή είναι η καλύτερη δουλειά του κόσμου