Η Coffee Island υποψήφια στα European Business Awards για τον τίτλο του National Public Champion

    Από: Startup Team

H ψηφοφορία πραγματοποιείται στον ακόλουθο σύνδεσμο: www.businessawardseurope.com/vote/detail-new/greece/14474

Αθήνα, 20 Ιανουαρίου 2016. Η Coffee Island ανακοινώνει την υποψηφιότητα της για τον τίτλο του National Public Champion για το 2016. H διαδικτυακή διαδικασία ψηφοφορίας στην οποία το κοινό μπορεί να επιλέξει με την ψήφο του την αγαπημένη του εταιρεία και να την αναδείξει νικητή ξεκίνησε! Η Coffee Island που έχει ήδη βραβευτεί ως μία εκ των National Champion για 2η συνεχόμενη χρονιά στην κατηγορία «Growth Strategy of the Year», μέσα από την ανεξάρτητη διαδικασία αξιολόγησης του διαγωνισμού, έχει αναρτήσει το δικό της βίντεο στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα www.businessawardseurope.com δίνοντας μέσα από αυτό μια δυναμική εικόνα της επιχείρησης και της επιτυχίας της.

Η πρώτη φάση της διαδικτυακής ψηφοφορίας ξεκίνησε στις 11 Ιανουαρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου 2016. Το κοινό μπορεί να υποστηρίξει την Coffee Island ψηφίζοντας εδώ: www.businessawardseurope.com/vote/detail-new/greece/14474. Η εταιρεία που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους θα λάβει τον τίτλο του National Public Champion για την χώρα της στις 7 Μαρτίου 2016.

Ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος, CEO της Coffee Island, δήλωσε σχετικά με την υποψηφιότητα: «Μέσα στο χρονικό διάστημα  7 εβδομάδων το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να ψηφίσει διαδικτυακά την αγαπημένη του εταιρεία και ευελπιστούμε ότι θα παρακολουθήσουν το βίντεό μας με ενδιαφέρον! Η ψήφος του κοινού είναι πολύ σημαντική για μάς καθώς αντιπροσωπεύει τους υπάρχοντες και επικείμενους πελάτες μας οι οποίοι θα επισφραγίζουν  την επιτυχία μας».

Η δεύτερη ψηφοφορία του κοινού θα συμπεριλάβει όλους τους νικητές National Public Champions από 32 χώρες οι οποίοι θα συναγωνιστούν για τον τελικό τίτλο του European Public Champion. Η ψηφοφορία της τελικής αυτής φάσης θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 7 Μαρτίου και 26 Απριλίου 2016. Ο νικητής θα ανακοινωθεί στο European Business Awards Gala τον Ιούνιο του 2016.

Η ειδική κριτική επιτροπή των European Business Awards θα εξετάσει και θα αξιολογήσει τις υποψηφιότητες που έχουν καταχωρηθεί (σε μορφή βίντεο και γραπτώς) και θα επιλέξει τους τελικούς 110 νικητές που θα παραλάβουν τον τίτλο Ruban d’Honneur και θα αντιμετωπίσουν τα πάνελ των κριτών  στο τελευταίο στάδιο  του διαγωνισμού. Ο τελικός νικητής θα ανακοινωθεί την ίδια στιγμή με την ανακοίνωση του European Public Champion στο Gala του Ιουνίου.

Τα European Business Awards που διοργανώνονται για 9η χρονιά, αποτελούν θεσμό αναγνώρισης και προώθησης επιτυχημένων επιχειρήσεων υποστηρίζοντας την ανάπτυξη μιας ισχυρής και καινοτόμου  επιχειρηματικής κοινότητας σε όλη την Ευρώπη. Αξίζει να αναφερθεί ότι στον διαγωνισμό του 2014-2015 είχαν εκπροσωπηθεί όλες οι αγορές των κρατών μελών της Ε.Ε. αλλά και η Τουρκία, η Νορβηγία, η Ελβετία, η Σερβία και η πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας.

Τα φετινά European Business Awards διοργανώνονται υπό την αιγίδα του 7ου μεγαλύτερου δικτύου ανεξάρτητων ελεγκτικών, φορολογικών και συμβουλευτικών εταιρειών, το RSM, το οποίο περιλαμβάνει πάνω από 112 χώρες, 700 γραφεία και 37,400 άτομα διεθνώς.