Open Coffee Patras V

    Από: Startup Team

Πηγή: opencoffee.gr

Το OpenCoffee Patras, όπως είχε υποσχεθεί και ένα μήνα μετά την επιστροφή του στην Πάτρα με το OpenCoffee Reloaded, διοργανώνει την επόμενη συνάντηση του την Τετάρτη 24 Απριλίου στις 18:00.

Δίνοντας έμφαση στις νέες καινοτόμες ιδέες και στις νεοφυείς επιχειρήσεις καθώς και στα μοντέλα χρηματοδότησης τους, θα επιχειρήσει να απαντήσει σε επίκαιρα ερωτήματα και να δώσει το έναυσμα για δημιουργικό διάλογο και networking με τους προσκεκλημένους ομιλητές.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης ακολουθηθεί την πετυχημένη συνταγή του OpenCoffee Αθήνας, με 5 εισηγήσεις, ερωταπαντήσεις και μετά ύπαρξη χώρου και χρόνου για συζήτηση, ανταλλαγή ιδεών και networking με ανθρώπους που ενδιαφέρονται για την τεχνολογία και την επιχειρηματικότητα και τη διερεύνηση συνεργασιών.


Στο Open Coffee Patras V ομιλητές θα είναι:

1) Κωνσταντίνος Πολυχρόνης για το Pinapps.com

O Κωνσταντίνος Πολυχρόνης ιδρυτής του Pinapps, μιας startup που έχει σκοπό να βοηθήσει τους χρήστες να ανακαλύψουν εφαρμογές που πραγματικά τους ενδιαφέρουν στα smartphones τους και να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ χρηστών και των δημιουργών εφαρμογών.

2)Τάσος Ψεγιαννάκης, Άγγελος Καραλιάς για το Personspot.com

“Collaborate, organize and publish information to create effective brand messaging” – Το PersonSpot είναι ένας νέος τρόπος διάχυσης της πληροφορίας. Αφορά στη “δημοσίευση” ηλεκτρονικών περιοδικών τα οποία επιτρέπουν την αποθήκευση και ανάλυση πληροφορίας, ή την χρησιμοποίηση της για την προώθηση brands και γνώσεων.

3) Γιάννης Romero Βλαχογιάννης για το bugsense.com

“Wanna build a great Startup? Be a Pickup Artist!”

4) Μυρτώ Χλιόβα για το ZeroFund.org

“ZeroFund – If you build it, we will fund”, One of the most innovative funds in Europe, sending Greek Startups to the US!

5) Σπύρος Καπετανάκης, CoFounder CoLab Athens

“Πρόγραμμα ωρίμανσης νεοφυών επιχειρηματικών ιδεών”

Πρόκειται για πρόγραμμα ωρίμανσης νεοφυών επιχειρηματιών ιδεών σε επιχειρηματικά σχήματα  που θα είναι βιώσιμα και θα παράγουν θέσεις εργασίας παρέχοντας προϊόντα η υπηρεσίες τόσο για την τοπική αλλά και για την διεθνή αγορά. Το accelerator έχει διάρκεια 12 εβδομάδες και ακολουθεί τα βήματα και συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία αντίστοιχων προγραμμάτων που λειτουργούν στην υπόλοιπη Ευρώπη και στην Αμερική.

Η συμμετοχή είναι, εξ’ ορισμού, δωρεάν και ανοικτή για κάθε ενδιαφερόμενο. Eπαληθεύστε την παρουσία σας ή αφήνετε κάποιο σχόλιο στο σχετικό facebooκ event.

Πρόγραμμα

  • 18:00 – 19:00 Προσέλευση
  • 19:00 – 20:30 Παρουσιάσεις και συζήτηση.
  • 20:30 – networking

Χώρος

H συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο “ΛΙΘΟΓΡΑΦΕΙΟΝ”, Μαιζώνος 172Β, (www.lithografion.gr/index.php) που με την προσφορά του στηρίζει την προσπάθεια του Open Coffee Patras.

Tην προσπάθεια για το  Open Coffee Patras στηρίζουν οι Παναγιώτης Τσάγγας, Χαράλαμπος Σπυρόπουλος και Μάριος Καραγιαννόπουλος.

Σας περιμένουμε!