400.000 ευρώ σε iKiosk και Kyttaro Games από το PJ Tech Catalyst Fund

    Από: Startup Team

Πηγή: www.emea.gr

Τις δύο νέες επενδύσεις του PJ Tech Catalyst Fund ανακοίνωσε ο Λουκάς Πηλίτσης, CEO του Private Equity & Venture Capital Group του ομίλου Πειραιώς, μιλώντας το Σάββατο στο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας, σε μία παρουσίαση του fund, αλλά και για τη “σχέση” επιχειρηματία – επενδυτή.

Ο Λουκάς Πηλίτσης, ο οποίος είχε προαναγγείλει τις δύο νέες επενδύσεις μιλώντας στο EMEAgr, ανακοίνωσε πως η δεύτερη επένδυση του fund αφορά σε ποσό 300.000 ευρώ στην γνωστή εφαρμογή iKiosk, ενώ η τρίτη επένδυση αφορά σε ποσό 100.000 ευρώ στην Kyttaro Games. Η δεύτερη, μάλιστα, αναμένεται να είναι η πρώτη startup εταιρεία που θα φιλοξενηθεί στο IQbility, το “εκκολαπτήριο” που εγκαινίασε πρόσφατα ο όμιλος Quest σε στρατηγική συνεργασία με το PJ Tech Catalyst Fund.

Το σύστημα που έχει αναπτύξει η iKiosk απευθύνεται σε όλους τους ιδιοκτήτες και διαχειριστές περιπτέρων, καταστημάτων ψιλικών ειδών και λοιπές επιχειρήσεις εντατικής λιανική και επιτρέπει τη διαχείριση εργασιών όπως τύπωμα αποδείξεων, επιστροφές τύπου, έλεγχος υπαλλήλων, οφειλές και άλλες.

Η Kyttaro Games αποτελεί μία ανεξάρτητη εταιρεία ανάπτυξης casual games και προέρχεται από την Kyttaro Tech. Δημιουργεί παιχνίδια διαφόρων ειδών και σε διάφορες πλατφόρμες, με στόχο (καθώς αποτελείται και η ίδια από φανατικούς gamers) να προσφέρει ξεχωριστές εμπειρίες gaming.

Σημειώνεται πως πρόσφατα είχε ανακοινωθεί από τους ιδρυτές του Radiojar η επένδυση 330.000 ευρώ από το PJ Tech Catalyst Fund στην εταιρεία.