SPOTLIGHT POS: Η Μοναδική Ελληνική Υπηρεσία Παραγγελιοληψίας & Διαχείρισης αποκλειστικά σχεδιασμένη για Καφέ, Μπαρ, Beach Μπαρ & Club

    Από: Startup Team

Δεν θα ήταν ψέμματα να ομολογήσουμε πως ο χώρος της καφεστίασης των καφέ, μπαρ, beach μπαρ, κέντρων διασκέδασης και club ανά την χώρα, είναι ενδεχομένως από τους πιο πολυσύνθετους, ιδιαίτερους και απαιτητικούς, όσων αφορούν στη διαχείριση και συντήρηση μιας επιχείρησης που ανήκει σε αυτόν. Με απεριόριστο λοιπόν σεβασμό προς τον ελεύθερο επαγγελματία/επιχειρηματία και τους εργαζόμενους μιας τέτοιας επιχείρησης, μα κυρίως γνωρίζοντας την ολοένα και αυξανόμενη ανάγκη για ένα πραγματικό εργαλείο διαχείρισης, η υπηρεσία Spotlight ήρθε για να προσφέρει ελευθερία, απροβλημάτιστη λειτουργία και οικονομία σε αυτές τις επιχειρήσεις που λειτουργούν τόσο εποχιακά, όσο και καθόλη τη διάρκεια του χρόνου.

Μέχρι σήμερα οι παραπάνω επιχειρήσεις έπρεπε να συμβιβαστούν με “συστήματα” και “προγράμματα” που ο βασικός άξονας λειτουργίας τους ήταν εστιατορικός. Αυτές οι επιχειρήσεις όμως, δεν λειτουργούν όπως ένα εστιατόριο και χρόνια τώρα χρειάζονταν ένα εργαλείο που θα τους προσέφερε ευελιξία, ευκολία και δυνατότητα προσαρμογής στις πραγματικές τους ανάγκες.

Στην Ελληνική αγορά λοιπόν, πρωτοπορούμε προσφέροντας για πρώτη φορά μια ολοκληρωμένη υπηρεσία εξειδικευμένη στις ανάγκες λειτουργίας αυτών των επιχειρήσεων, των ολοήμερων καφέ, μπαρ, beach μπαρ, club και κέντρων διασκέδασης, προσφέροντας ένα σύνολο καινοτόμων χαρακτηριστικών που καμία άλλη εταιρεία δεν έχει τις δυνατότητες να προσφέρει. Αναλυτικά:

  • Η “Spotlight” προσφέρει για πρώτη φορά σε επαγγελματίες της καφεστίασης αυτό που χρόνια τώρα είχαν πραγματική ανάγκη μα ποτέ πριν δεν μπορούσε να τους προσφερθεί στο ακέραιο. Και αυτό δεν είναι άλλο από την ελευθερία και την ασφάλεια των δεδομένων τους στο Cloud. Τι είναι το Cloud; Η χρησιμοποίηση ενός μοναδικού και κρυπτογραφημένου λογαριασμού που φιλοξενείται στο διαδίκτυο για την αποθήκευση, διαχείριση και επεξεργασία δεδομένων με ελεύθερη πρόσβαση σε αυτό μόνο από τον επιχειρηματία και το σημαντικότερο, άνα πάσα ώρα και στιγμή εκείνος το επιθυμεί και από οπουδήποτε και αν βρίσκεται. Χωρίς περιορισμούς στην αποθήκευση δεδομένων, αναρίθμητα στατιστικά προστατευμένα όπως ποτέ πριν, καθώς και με δυνατότητα αυξομείωσης ταυτόχρονων χρηστών τόσων όσων έχει ανάγκη η εκάστοτε επιχείρηση ανάλογα την περίοδο.
  • Η “Spotlight” υπηρεσία πιστή στο καθήκον της φύσης μιας τόσο ιδιαίτερης και μοναδικής επιχείρησης, βάζει επίσης τέλος σε ένα εξίσου μεγάλο άγχος του επιχειρηματία. Με ένα ευφυές σύστημα δικτυακού συγχρονισμού, η υπηρεσία “Spotlight” διατηρεί αδιάκοπη την παραγγελιοληψία και ομαλή τη λειτουργία του καταστήματος, ακόμη και σε συνθήκες με περιορισμένο ή καθόλου ίντερνετ.
  • H “Spotlight” επίσης, στα πλαίσια της καινοτόμας λογικής του “Software as a Service” (SaaS), δηλαδή του λογισμικού ως υπηρεσία, μισθώνεται με το μήνα. Στη λογική αυτή ο επιχειρηματίας διαμορφώνει τη μηνιαία του συνδρομή βάσει των πραγματικών συνθηκών ανά περίοδο για ταυτόχρονους χρήστες της υπηρεσίας. Στη μηνιαία μάλιστα αυτή και μόνο συνδρομή που καλείται η επιχείρηση να αποδίδει στην εταιρεία, ο επιχειρηματίας απολαμβάνει απεριόριστης τεχνικής και υπηρεσιάκης υποστήριξης, δωρεάν αναβαθμίσεις της υπηρεσίας και εφαρμογής, επισκόπηση της επιχείρησής του 24/7 σε πραγματικό χρόνο, πρόσβαση στα δεδομένα του στο Cloud από οπουδήποτε και οποτεδήποτε, και όλα αυτά χωρίς καμία δέσμευση συμβολαίων.
  • Το εργαλείο της υπηρεσίας “Spotlight” είναι iOS εφαρμογή, όπου οι παραγγελίες και οι όποιες ενέργειες από πλευράς χρηστών εκτελούνται σε iPod Touch, iPad & iPhone με τον πλέον γρήγορο και εύκολο τρόπο και κυρίως, χωρίς απρόσμενες android & windows συνηθισμένες δυσάρεστες εκπλήξεις.
  • Τέλος, η “Spotlight” υπηρεσία λόγω της φύσης του Cloud βάζει τέλος και στην απαραίτητη παρουσία υπολογιστών εντός της επιχείρησης, καθώς και σε όλες τις προγενέστερες ανησυχίες που προεκύπταν από αυτούς, καθιστώντας την παραγγελιοληψία επιτέλους πραγματικό και ανεκτίμητο εργαλείο για την ουσιαστική ροή και διαχείριση μιας τέτοιας επιχείρησης, μειώνοντας παράλληλα και με αυτόν τον τρόπο το κόστος της αρχικής επένδυσης για τον επιχειρηματία.

Η 1η λοιπόν Ελληνική υπηρεσία ασύρματης παραγγελιοληψίας και διαχείρισης καφε, μπαρ, club, beach μπαρ και κέντρων διασκέδασης είναι γεγονός και δεν είναι άλλη από την Spotlight POS.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας στο www.spotlightpos.gr