Επιχειρήσεις και θετικό αντίκτυπο – 11-15 Σεπτεμβρίου 2016

    Από: Startup Team

Πως μπορούν οι επιχειρήσεις να δημιουργήσουν έναν καλύτερο κόσμο για εμάς και τις μελλοντικές γενιές;

Το Power of Youth, ένας παγκόσμιος οργανισμός που προωθεί την κοινωνική επιχειρηματικότητα προσκαλεί Έλληνες επιχειρηματίες να συμμετάσχουν στο συνέδριο που θα πραγματοποιήσει στην Ελλάδα στις 11 – 15 Σεπτεμβρίου 2016.

Το Power of Youth, με έδρα το Εδιμβούργο της Σκωτίας έχει ως σκοπό να προωθήσει ένα νέο τρόπο διοίκησης επιχειρήσεων που ναι μεν θα επιδιώκουν το κέρδος αλλά ταυτόχρονα θα αποσκοπούν στο να επιτύχουν ένα θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία. Ο οργανισμός έχει ήδη οργανώσει 6 παγκόσμια και περισσότερα από 20 τοπικά συνέδρια στα οποία έχουν παρευρεθεί 200 επιχειρηματίες από 30 χώρες.

Το συνέδριο στην Ελλάδα, στο οποίο θα συμμετάσχουν επιχειρηματίες από όλον τον κόσμο, θα γίνει στο χωριό Προκόπι στην Εύβοια, σε ένα ειδυλλιακό κτήμα, με σκοπό να δώσει την δυνατότητα στους ιδρυτές ή CEO επιχειρήσεων να κάνουν ένα βήμα πίσω από τα προβλήματα και το τρέξιμο της καθημερινότητας και να αναθεωρήσουν τον τρόπο με τον οποίο διοικούν τις επιχειρήσεις τους, έτσι ώστε να επιτύχουν το θετικό αντίκτυπο που θέλουν.

Το συνέδριο πραγματοποιείται στην Ελλάδα, λόγω του ότι η κοινωνικοοικονομική κατάσταση της χώρας προσφέρει ένα έμπρακτο παράδειγμα για το πως οι επιχειρήσεις μπορούν να επηρεάσουν θετικά την ανάπτυξη και ταυτόχρονα δίνει σε Έλληνες επιχειρηματίες πρόσβαση σε ιδέες, ανθρώπους και πόρους από όλον τον κόσμο.

Κατά την διάρκεια του συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν βιωματικά εργαστήρια από επαγγελματίες faciliators πάνω σε θέματα προσωπικής ανάπτυξης και ηγεσίας και θα αναπτυχθούν οι παρακάτω ενότητες επικεντρωμένες στην επιχειρηματικότητα:

–    Σκέψη (Reflection)

–    Έμπνευση (Inspiration)

–    Διασύνδεση (Connection)

–    Επιτάχυνση (Acceleration)

–    Σκοπός (Purpose)

Υπάρχουν ακόμα μερικές θέσεις διαθέσιμες για Έλληνες επιχειρηματίες στους οποίους δίνονται και υποτροφίες για να καλύψουν ένα μέρος των εξόδων του συνεδρίου.

➢    Ημερομηνίες: Κυριακή 11/09/2016 10:00 πμ έως Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 9:00 πμ

➢    Δηλώστε συμμετοχή στην σελίδα μας.

➢    Επικοινωνία και απορίες στο email: hello@powerofyouth.org