European Business Awards: Αυτές είναι οι 38 εταιρείες – εθνικοί νικητές της Ελλάδας

    Από: Startup Team
πηγή: fortunegreece.com

38 Ελληνικές εταιρείες διακρίθηκαν ως National Champions στα European Business Awards 2016/17 sponsored by RSM.

RSM Ελλάδος, μέλος της RSM International, του 6ου μεγαλύτερου δικτύου Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών και Συμβούλων Επιχειρήσεων στον κόσμο, αλλά και κύριος χορηγός και υποστηρικτής των European Business Awards για 10η συνεχή χρονιά, ανακοινώνει τις 38 Ελληνικές επιχειρήσεις που πέρασαν με επιτυχία στην πρώτη φάση του φετινού διαγωνισμού και αναδείχτηκαν ωςNational Champions.

Τα European Business Awards sponsored by RSM είναι γνωστά ως τα μεγαλύτερα και πιο σημαντικά βραβεία επιχειρηματικότητας στην Ευρώπη και είναι ανοιχτά προς όλες τις επιχειρήσεις ανεξαρτήτου μεγέθους ή κλάδου δραστηριοποίησης. Βασικός στόχος των βραβείων είναι η συμβολή στην προώθηση και  ανάπτυξη των επιχειρήσεων στην Ευρώπη. Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος έλαβαν μέρος περισσότερες από 33.000 επιχειρήσεις από 34 χώρες της Ευρώπης και μόνο οι 636 αναδείχτηκαν National Champions περνώντας στη 2η φάση του διαγωνισμού.

Αdrian Tripp, Διευθύνων Σύμβουλος των European Business Awards sponsored byRSM ανέφερε «Συγχαρητήρια σε όλες τις επιχειρήσεις που με την αξία τους κατάφεραν να διακριθούν σε National Champions και να εκπροσωπήσουν τη χώρα τους σε αυτή τη φάση του διαγωνισμού. Οι επιχειρήσεις αυτές είναι ο βασικός πυλώνας για τη δυνατή παρουσία της Ευρωπαϊκής επιχειρηματικής κοινότητας και αντιπροσωπεύουν τις κύριες αρχές που εκπροσωπεί ο διαγωνισμός, την καινοτομία, την ηθική και την επιτυχία».

διαβάστε περισσότερα εδώ:
fortunegreece.com