Open Coffee Athens LV – Incubation

    Από: Startup Team

Open Coffee την ερχόμενη Παρασκευή 26/4 στον καθιερωμένο χώρο του Μουσείου Μπενάκη στην οδό Πειραιώς (προσέλευση στις 6 το απόγευμα, οι παρουσιάσεις ξεκινούν στις 7). Η συνταγή γνωστή: σύντομες παρουσιάσεις, ερωταπαντήσεις και μετά networking με ανθρώπους που ενδιαφέρονται για την τεχνολογία και την επιχειρηματικότητα

Σε αυτό το Open Coffee θα ασχοληθούμε με τους incubators, που μπορούν να προσφέρουν πολύτιμη βοήθεια και πόρους στα πρώτα βήματα μίας startup.

Οι ομιλητές μας, μέχρι αυτή τη στιγμή:

– ο Αλέξανδρος Ρούστας, γενικός διευθυντής IQbility, ενός νέου incubator, ο οποίος έχει προκύψει ως πρωτοβουλία του Quest Group σε συνεργασία με το PJTechCatalyst fund και παρέχει υποδομές, υπηρεσίες, mentoring αλλά και χρηματοδότηση σε ICT start-ups.

– η Λύδα Μοδιάνο, επικεφαλής επικοινωνίας του Eurobank Group που σχεδίασε μαζί με το Corallia το πρόγραμμα egg – enter.grow.go.

– ο Αργύρης Σπυρίδης και η Adriane Thrash από το Innovation Farm, μια “ολιστική” – think big προσέγγιση στην ανάπτυξη της καινοτόμου επιχειρηματικότητας

Η συμμετοχή είναι, εξ’ ορισμού, δωρεάν και ανοικτή για κάθε ενδιαφερόμενο. Αν θέλετε να επαληθεύσετε την παρουσία σας, αφήνετε ένα σχόλιο εδώ ή και στο σχετικό facebook event. Τα λέμε εκεί!