Pitching Event #6 -Socialize – ThinkBiz

    Από: Startup Team

Το 6ο Pitching Event του Thinkbiz είναι γεγονός. Σας περιμένουμε με σκοπό να γνωριστούμε καλύτερα, να ανταλλάξουμε γνώσεις αλλά και να βοηθήσουμε με τις δικές μας προτάσεις και ιδέες τα άτομα που θα παρουσιάσουν.

Στην εκδήλωση αυτή φιλοξενούμε δύο ομάδες, τους meet in 5 και τους moodeet που φιλοδοξούν να μας κάνουν more sociable.

Το meet in 5 έχει σαν στόχο να φέρει σε επαφή επαγγελματίες κι ερασιτέχνες από το χώρο του διαδικτύου, του web design, του programming, των social media και της διαφήμισης καθώς και υποψηφίους επενδυτές, όπου μέσα από 5λεπτα meeting, θα γνωρίζονται, θα ανταλλάζουν τεχνογνωσία και απόψεις και εν τέλει θα συνεργάζονται για τη δημιουργία start-ups , mobile εφαρμογών, ιστοσελίδων κτλ.

Το moodeet είναι μια πλατφόρμα αποτύπωσης της διάθεσης του χρήστη. Το πλεονέκτημα του moodeet είναι το visual status. Ο χρήστης, χωρίς να χρειαστεί να γράψει κείμενο, μπορεί να εκφράσει τη διάθεσή του κάθε στιγμή, όπου κι αν βρίσκεται, με σκοπό οι μηχανές αναζήτησης και έξυπνοι αλγόριθμοι να του επιστρέψουν πίσω μία πρόταση, κάτι που συμβαίνει δίπλα του, ώστε να αλλάξει προς το καλύτερο η διάθεσή του.

Η εκδήλωση θα χαρακτηρίζεται από την διαδραστική και δημιουργική συμμετοχή του κοινού.

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών θα μας φιλοξενήσει στην αίθουσα Δ12 – στον πρώτο όροφο του κτιρίου στην οδό Δεριγνύ 12. Η προσέλευση θα ξεκινήσει από τις 17:30.

Σας περιμένουμε εξοπλισμένους με δημιουργικές προτάσεις και διάθεση για networking.

Περισσότερες λεπτομέρειες αλλά και εγγραφή μπορείτε να κάνετε εδώ