Eκπληκτικά γεγονότα που αποδεικνύουν ότι η επιτυχία απαιτεί χρόνο

    Από: Startup Team

Αναμφισβήτητα, η επιτυχία ενός ανθρώπου έρχεται με πολύ…κόπο! Έχετε ποτέ αναλογιστεί πόσοι κατάφεραν από το μηδέν να χτίσουν κολοσσούς; Oι επιτυχημένοι άνθρωποι εκτός από εξαιρετικό μυαλό, απεριόριστη  θέληση, επιμονή, ταλέντο έχουν και αρκετή υπομονή, καθώς ως γνωστόν η επιτυχία δεν έρχεται αμέσως.

Παρακάτω ακολουθούν ορισμένα εκπληκτικά γεγονότα που αποδεικνύουν ότι η επιτυχία απαιτεί χρόνο:

Ο Colonel Sanders ήταν 62 ετών, όταν πούλησε το πρώτο franchise του Kentucky Fried Chicken (ΚFC). Μέχρι τότε είχε εργαστεί σε διάφορες θέσεις εργασίας, προκειμένου να υπομείνει την αποτυχία και τις κακουχίες που υπέστη, συμπεριλαμβανομένου και του μοτέλ που είχε στην κατοχή του, το οποίο κάηκε ολοσχερώς, λίγο πριν δημιουργήσει τα KFC.

Όταν ο Michael Jordan, φοιτούσε στο δεύτερο έτος της σχολής του, δεν του επετράπη να παίξει στην ομάδα μπάσκετ του κολεγίου, καθώς οι προπονητές θεωρούσαν ότι δεν διέθετε το κατάλληλο ύψος.

Παρ’ότι δημιούργησε εκατοντάδες αριστουργήματα, ο Βίνσεντ Βαν Γκογκ κατάφερε να πωλήσει μόνο ένα έργο του κατά τη διάρκεια της ζωής του.

Το πρώτο μυθιστόρημα του Στέφεν Κινγκ, απορρίφθηκε εκατοντάδες φορές από διάφορους εκδοτικούς οίκους, μέχρι που το αγόρασε η Doubleday. Ποιο βιβλίο: Το «Carrie».

Η Sara Blakely απέτυχε στις εξετάσεις εισαγωγής της νομικής σχολής , στη συνέχεια εργάστηκε σε περιστασιακές δουλειές και πωλούσε μηχανήματα φαξ από πόρτα σε πόρτα, λίγο πριν επινοήσει το Spanx και γίνει μια αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος.

Adolphe Sax , ο εφευρέτης του σαξοφώνου, κατάφερε από θαύμα να «βγάλει» την παιδική του ηλικία, καθώς πέρασε πολλές απανωτές επιτυχίες: Χτυπήθηκε στο κεφάλι από ένα τούβλο, σχεδόν δηλητηριάστηκε με θειικό οξύ και μία φορά έπεσε σε μια σόμπα. Ωστόσο, τα κατάφερε και το νέο μέσο του έγινε γνωστό σε όλη τη μουσική κοινότητα της εποχής.