Δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο στο Τορίνο της Ιταλίας από το ΙΝΑΝΕΠ

    Από: Startup Team
πηγή: entre.gr

ο Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας, σε συνεργασία με τους εταίρους του Ευρωπαϊκού έργου «NEELI – Non-formal education and e-learning for inclusion», πρόκειται να υλοποιήσει δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο με στόχο την εκπαίδευση νέων σχετικά με καλές πρακτικές και εργαλεία της διαπολιτισμικής εκπαίδευσης.

Στην εκπαίδευση πρόκειται να συμμετάσχουν 2 άτομα από Ελλάδα τα οποία θα ταξιδέψουν στο Τορίνο της Ιταλίας από τις 01 Νοεμβρίου 2016 έως τις 17 Νοεμβρίου 2016 (η διάρκεια της εκπαίδευσης είναι 15 ημέρες) προκειμένου να συμμετάσχουν στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Τόσο τα μεταφορικά έξοδα όσο και τα έξοδα διαμονής και διατροφής των 2 ατόμων που θα συμμετέχουν στο σεμινάριο καλύπτονται εξ’ ολοκλήρου από το έργο και το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας.

Όσοι/όσες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο σεμινάριο και να ταξιδέψουν στο Τορίνο, παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στη παρακάτω Φόρμα Συμμετοχής το συντομότερο δυνατόν, αποστέλλοντας ως επισυναπτόμενο αρχείο το βιογραφικό τους σημείωμα.

Προθεσμία δήλωσης συμμετοχής: 30/09/2016

Δήλωση συμμετοχής

Προφίλ των ατόμων που δύνανται να εκπροσωπήσουν το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας:

  • Άτομα ηλικίας 21 έως 29 ετών που τους ενδιαφέρει ο τομέας της εκπαίδευσης.
  • Υπεύθυνα άτομα που δεσμεύονται στους στόχους που θέτουν.
  • Άτομα με άνεση στην ομιλία και στον χειρισμό της αγγλικής γλώσσας.
  • Άτομα με άνεση στην επικοινωνία με άλλα άτομα.
Τα άτομα που θα επιλεγούν, θα ενημερωθούν σχετικά το αργότερο μέχρι 03 Οκτωβρίου2016.

Για περισσότερες λεπτομέρειες ή/και πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κο. Αλεξάνδρου Θεόδωρο στο 2410 626943.

διαβάστε περισσότερα εδώ:
entre.gr