To Startupbootcamp για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας έρχεται Αθήνα

    Από: Startup Team

Πηγή: www.biznews.gr

Το Startupbootcamp, ένα από τα μεγαλύτερα tech startups accelerators, έρχεται στην Αθήνα στις 9 Μαϊου διοργανώνοντας το Startupbootcamp Pitch Day.

O Lars Buch και η Startupbootcamp MobilityXL Copenhagen προσκαλούν ελληνικές Startups να παρουσιάσουν τις ιδέες τους σε ένα πάνελ από έμπειρους Έλληνες και ξένους επιχειρηματίες. Οι ομάδες που θα συμμετάσχουν θα παραλάβουν μια δωροεπιταγή AWS αξίας 250 δολαρίων από την Amazon.

Τι κερδίζουν οι ομάδες; Οι καλύτερες ομάδες του Startupbootcamp Pitch Day θα έχουν την ευκαιρία να δηλώσουν συμμετοχή στο Startupbootcamp accelerator program. Κάθε πρόγραμμα διαρκεί 3 μήνες και έχει στόχο να βοηθήσει τις 10 καλύτερες Ευρωπαϊκές Startup εταιρίες να τελειοποιήσουν το επιχειρηματικό τους σχέδιο και να αναπτύξουν τις εταιρίες τους.


Κάθε ομάδα θα λάβει μια αρχική επένδυση 15.000 ευρώ σε αντάλλαγμα του 8%, δωρεάν χώρο εργασίας για 3 μήνες, δωρεάν συμβουλές σε νομικά και οικονομικά ζητήματα καθώς και πρόσβαση σε περισσότερους από 100 mentors, angels και επενδυτές οι οποίοι θα προσφέρουν συμβουλευτικές υπηρεσίες και υποστήριξη. Θα ακολουθήσει το Investor Demo Day και παρουσιάσεις σε επενδυτές σε Λονδίνο και Silicon Valley.

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής πατήστε εδώ