6 Ελληνικές Ιστοσελίδες που γράφουν για Επιχειρηματικότητα και Startups

    Από: Startup Team

Παρακάτω θα δείτε 6 ιστοσελίδες που γράφουν για Επιχειρηματικότητα και Startups στην Ελλάδα 😉 Από όλους κάνουμε συνέχεια αναδημοσιεύσεις 🙂 Σίγουρα όμως κάποιους ξεχνάμε!!! Βοηθήστε μας 🙂

bankwars.gr

6 Ελληνικές Ιστοσελίδες που γράφουν για Επιχειρηματικότητα και Startups

ΔΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΗ ΣΤΗΛΗ ΓΙΑ ΤΑ STARTUPS

deasy.gr

6 Ελληνικές Ιστοσελίδες που γράφουν για Επιχειρηματικότητα και Startups

ΔΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΗ ΣΤΗΛΗ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΠΑΓΚΑΚΗ Ideacast for GR startups

Γιατί Deasy?

Έλα μου ντε… Γιατί Deasy? Και όχι γιατί το όνομα αυτού να είναι Deasy . Αυτό ήταν το εύκολο. Το Digital Easy Living που ήταν και η αρχική ιδέα, εύκολα (λέμε τώρα) κόπηκε έξυπνα, και έφτασε να γίνει logo.

“Χρειάζεται, ακόμα ένα site τεχνολογίας;”
Το ερώτημα προέκυπτε εύλογα και όσους espresso και αν έφερναν τα κορίτσια της Αίγλης οι απαντήσεις δεν ερχόντουσαν μαζί τους. Η πρόσκληση στην Αίγλη όμως είχε έρθει από το Νεκτάριο και οι προσκλήσεις από το Νεκτάριο είναι πάντα δελεαστικές (γιατί αν δεν πας εσύ θα χάσεις) και σεβαστές (γιατί είναι ο Νεκτάριος). Όταν άρχισαν να καταφτάνουν και ο Δημήτρης με το Φανούρη το ερώτημα είχε σχεδόν απαντηθεί.

emea.gr

6 Ελληνικές Ιστοσελίδες που γράφουν για Επιχειρηματικότητα και Startups

ΔΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΕΔΩ – Για επιχειρηματικότητα και Startups γράφει o Δημήτριος ΠΟΓΚΑΣ

Το EMEA Business Monitor (www.emea.gr) είναι ένα πρωτοποριακό επιχειρηματικό portal που καλύπτει την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, με έμφαση στις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και στις αγορές όπου δραστηριοποιούνται οι ελληνικές επιχειρήσεις, ανοίγοντας νέους δρόμους για την επιχειρηματική και οικονομική ειδησεογραφική πραγματικότητα.

Ένα portal που ανοίγει τις ηλεκτρονικές του σελίδες για να καλύψει, για πρώτη φορά, μεγάλους διεθνείς προορισμούς των ελληνικών επιχειρήσεων, που θεωρούνται leaders στο χώρο τους.

Παράλληλα, ενημερώνει για τα τεκταινόμενα στο εγχώριο οικονομικό, πολιτικό και κοινωνικό πεδίο.

Σε μια εποχή όπου η Ελλάδα αποτελεί το εφαλτήριο για τη χάραξη αναπτυξιακής πολιτικής τόσο στις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης όσο και σε εκείνες της Μέσης Ανατολής, το EMEA Business Monitor (www.emea.gr) θα αποτελέσει τον κινητήριο μοχλό ενημέρωσης και καταγραφής των νέων επιχειρηματικών δεδομένων σε όλους τους τομείς.

Στο πλαίσιο αυτό, το EMEA Business Monitor (www.emea.gr) υιοθετεί μια επαγγελματική, έγκυρη και έγκαιρη προσέγγιση, παρέχοντας, στους επισκέπτες – αναγνώστες του, τόσο στην Ελλάδα όσο και στις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής, έναν πλούτο σφαιρικής και πολύπλευρης πληροφόρησης για όλους τους κλάδους της επιχειρηματικής ενημέρωσης.

epixeiro.gr

6 Ελληνικές Ιστοσελίδες που γράφουν για Επιχειρηματικότητα και Startups

ΔΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΕΔΩ

Σκοπός της ιστοσελίδας δεν είναι απλώς η δημοσίευση ειδήσεων σχετικών με την επιχειρηματικότητα, αλλά αυτή να γίνει το μέσο μιας άμεσης, συνεχούς και παραγωγικής επικοινωνίας της επιχειρηματικής κοινότητας, όπου ο κάθε χρήστης της θα μπορεί να αξιοποιήσει το διαδραστικό χαρακτήρα του διαδικτύου.

Σκοπός του epixeiro.gr επίσης, είναι να καταστεί ένας χώρος συγκέντρωσης πληροφοριών για το επιχειρείν, ένας χώρος όπου νεοσύστατες και υφιστάμενες επιχειρήσεις, μικρές, μεσαίες ή μεγάλες, υποψήφιοι επενδυτές, ελεύθεροι επαγγελματίες, ιδιώτες, φοιτητές θα μπορούν να χρησιμοποιούν αυτές τις πληροφορίες για να ενισχύσουν την επιχειρηματική τους κουλτούρα.

Getbusy.gr

6 Ελληνικές Ιστοσελίδες που γράφουν για Επιχειρηματικότητα και Startups

ΔΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΕΔΩ

To GetBusy.gr έχει ως στόχο να βοηθήσει τους νέους να απελευθερώσουν τις δυνατότητές τους. Είναι μία συλλογική, μη κερδοσκοπική πρωτοβουλία πληθώρας οργανισμών που αποσκοπούν στο να προσφέρουν γνώση, πληροφορία και εφόδια σε όλους τους νέους.

Στη διαδικτυακή πύλη GetBusy.gr παρέχεται δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό, αλλά και πληθώρα χρήσιμων πληροφοριών που αφορούν στην επιχειρηματικότητα, την επαγγελματική ανάπτυξη των νέων, τις ψηφιακές δεξιότητες, καθώς και την πράσινη επιχειρηματικότητα.

Μέσα από το GetBusy Quiz, οι νέοι αποκτούν γνώσεις διασκεδάζοντας, καθώς έχουν την δυνατότητα να εξασκήσουν τις γνώσεις που απέκτησαν μέσα από το περιεχόμενο του getbusy.gr.

Techstart.gr

6 Ελληνικές Ιστοσελίδες που γράφουν για Επιχειρηματικότητα και Startups

ΔΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΕΔΩ

Το TechStart.gr γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 2013 από μια ομάδα ανθρώπων που είναι παθιασμένη με τις νέες ιδέες που σχετίζονται με την τεχνολογία και μπορούν να βοηθήσουν την Ελλάδα να βγει από την κρίση που την μαστίζει.

Θέλουμε να δώσουμε βήμα σε όλους τους founders να παρουσιάσουν την δουλειά τους. Ξέρουμε τι θυσίες έχετε περάσει, κι εμείς εκεί είμαστε. Στον θαυμαστό κόσμο των startups. Εκεί που μόνο η σκληρή δουλειά και οι λαμπρές ιδέες πετυχαίνουν. Εκεί που οι ευκαιρίες συνεχίζουν να υπάρχουν για όσους έχουν τα μάτια τους ανοιχτά, για όσους ψάχνουν, για όσους δοκιμάζουν χωρίς να φοβούνται μήπως αποτύχουν.