Πρώτο Θερινό Σχολείο στο Ηλεκτρονικό Επιχειρείν – Πανεπιστήμιο Αιγαίου

    Από: Startup Team

Το Τμήμα Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου διοργανώνει το 1 ου Θερινού Σχολείου στο Ηλεκτρονικό Επιχειρείν-eBiz2013, από την 28η Ιουλίου έως την 4η Αυγούστου 2013, στο Μόλυβο Λέσβου, Ελλάδα.

Το Πρώτο Θερινό Σχολείο Ηλεκτρονικό Επιχειρείν διοργανώνεται με την υποστήριξη τουELTRUN Εργαστήριο e-Commerce της του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Επιχειρήσεων (ΟΠΑ) , τα Τμήματα Μάρκετινγκ και Στατιστικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών , το Τμήμα Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης του Πανεπιστημίου του Αιγαίου , το Ινστιτούτο Γλώσσας και Επεξεργασίας του Λόγου και τοMichigan State University .

Σκοπός

E-Business είναι ένα διεπιστημονικό θέμα που περιλαμβάνει τόσο τις επιχειρήσεις όσο και την τεχνολογία. Ο σκοπός της eBiz2013 Θερινό Σχολείο είναι να παρέχει μια ευρεία εισαγωγή στις τεχνολογίες ηλεκτρονικού εμπορίου, την αύξηση της κατανόησης των συμμετεχόντων των πολύπλοκων θεμάτων που σχετίζονται με την εμπορία αγαθών και υπηρεσιών στο διαδίκτυο, και να επεκτείνει την βασική θεωρία του e-business και πρακτικές.

Ενδεικτικά, οι συμμετέχοντες θα εργαστούν από κοινού σε ομάδες για να σχεδιάσει και να εφαρμόσει ένα online παρουσία για μια Business-to-Consumer e-shop και θα εφαρμόσει επίσης ένα κινητό αίτηση τουριστικός οδηγός επαυξημένης πραγματικότητας. Οι συμμετέχοντες θα μάθουν νέες δεξιότητες (μέσω mentoring) και να εφαρμόσουν τις δεξιότητες που αντλήθηκαν στο πρόγραμμα eBiz2013 καθώς θα αναπτύσσουν ένα σύντομο e-Business Plan για μια καινοτόμο ιδέα στο περιβάλλον e-Commerce. Τα 2 καλύτερα e-business ιδέες θα βραβευτούν με ένα Tablet Touchpad!

Σύνοδοι του Θερινού Σχολείου

  • Εισαγωγή στο E-Business
  • Ημερίδα: Αναπτύξτε το δικό σας e-shop
  • Ασφάλεια και Πληρωμές
  • E-Marketing
  • Business Analytics
  • Ημερίδα: Εφαρμογή ενός κινητού επαυξημένης πραγματικότητας τουριστικός οδηγός
  • Mobile Commerce

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν και να αλληλεπιδρούν με μεγάλη υπόληψη ψηφιακές επιστήμονες επιχειρηματικότητα. Μέσω σύγχρονων μεθόδων της διδακτικής διαδικασίας, όπως διαλέξεις, εργαστήρια, πρακτικές ασκήσεις, brainstorming συνεδρίες, mentoring, και μια εκπαιδευτική εκδρομή, eBiz θα καλύψει σε βάθος τα θέματα του ηλεκτρονικού επιχειρείν.

Γλώσσα

Διαλέξεις θα πραγματοποιηθούν στην αγγλική γλώσσα

Πιστοποιητικό

Μετά την ολοκλήρωση της eBiz μαθημάτων, οι συμμετέχοντες θα λάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης.

Σημαντικές ημερομηνίες είναι οι εξής:

  • Προθεσμία εγγραφής: 15 Μαΐου του 2013
  • eBiz2013: July 28,2013 έως 4, Αυγούστου του 2013

Τοποθεσία

Πρώτο Θερινό Σχολείο στο Ηλεκτρονικό Επιχειρείν - Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Μόλυβος , Λέσβου, είναι ένας ιδανικός καλοκαιρινός προορισμός, που συνδυάζει ένα ειδυλλιακό τοπίο με την υψηλού επιπέδου παροχή υπηρεσιών στους χώρους φιλοξενίας και αναψυχής. Μόλυβος στο βόρειο άκρο της Λέσβου είναι αναμφισβήτητα το πιο όμορφο χωριό του νησιού, με το γραφικό λιμανάκι που κυριαρχείται από το κάστρο και τα κόκκινα κεραμίδια πέτρινα σπίτια αναρρίχηση στις πλαγιές μακριά από τη γαλάζια θάλασσα. Τη νύχτα, η πλημμύρα φωτιζόμενο κάστρο μετατρέπει το λιμάνι σε ένα από τα πιο ρομαντικά μέρη πάνω στη γη, ιδανικό για ένα ειδικό δείπνο για δύο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ