Categories: Articles

Οι Venture Friends φέρνουν άρωμα επενδυτών στο Startup Grind

Ποδαρικό στο Startup Grind Athens με επενδυτές! Γνωρίστε από κοντά τον Γιώργο Δημόπουλο, Partner στο επενδυτικό σχήμα Venture Friends που ίδρυσε μαζί με τον Απόστολο Αποστολάκη. Ο Γιώργος είναι angel investor τα τελευταία 5 χρόνια, επενδύοντας σε Ελληνικές και ξένες εταιρείες τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένου και του Taxibeat. Έχει μακρά εμπειρία στον χώρο του finance/deal structuring έχοντας εργαστεί στην Bank of America Merrill Lynch του Λονδίνου όπου συμμετείχε σε acquisitions συνολικής αξίας πάνω από €17 δις.

Το Venture Friends fund έχει επενδύσει σε 19 εταιρείες στον χώρο της τεχνολογίας. Από τις οποίες, οι 7 είναι στον χώρο του e-commerce/ e-marketplaces, οι 7 είναι στον χώρο των SaaS υπηρεσιών και AdTech, ενώ οι υπόλοιπες 5 εταιρείες είναι On-Demand υπηρεσίες. Ενδεικτικά, το portfolio του fund απαριθμεί ως τώρα επενδύσεις στις εξής Ελληνικές startup: Taxibeat, etable.gr, Nannuka, Funkmartini, Blueground, Douleutaras.gr, Pockee, Weengs, reEmbed και Spotmechanics.

Τι καλύτερος τρόπος να ξεκινήσει η νέα χρονιά από το να γνωρίσεις από κοντά ένα από τα πιο ενεργά επενδυτικά Fund στην Ελλάδα; Την Τρίτη 24 Ιανουαρίου, ο Γιώργος Δημόπουλος  θα αποκαλύψει τα μυστικά των VC’s και θα μοιραστεί με το κοινό τι είναι αυτό που ψάχνουν οι επενδυτές πριν επενδύσουν σε μια startup.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΚΕΕ, σε συνδιοργάνωση με τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων – INNOVATHENS και ξεκινάει στις 6 το απόγευμα. Η αμεσότητα που εξασφαλίζει το INNOVATHENS και η μοναδική μορφή των εκδηλώσεων του Startup Grind αποτελεί το δυνατό σημείο που συγκέντρωσε από την πρώτη κιόλας στιγμή την προσοχή του κοινού

Startup Grind Athens

Ημερομηνία: Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Ώρα: 6μμ

Χώρος: Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων- INNOVATHENS

Διεύθυνση: Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Κτίριο Αεριοφυλάκιο 2, Πειραιώς 100, Γκάζι, 11854 Αθήνα

Τηλ: +302130109300

Κρατήσεις Θέσεων: www.startupgrind.com/events/details/startup-grind-athens-presents-george-dimopoulos-venture-friends

Agenda

18:00 – Networking και φαγητό

19:00 – Fireside chat με τον Γιώργο Δημόπουλο (Venture Friends Partner)

20:00 – Networking