Την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου, ο Βόλος στο επίκεντρο της Καινοτομίας !

    Από: Startup Team

Μετά το πετυχημένο πέρασμα από την Πελοπόννησο και την Βόρεια Ελλάδα, το 1ο Roadshow Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας StartingUP έρχεται στον Βόλο.

Την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου στις 17:30 στο Επιμελητήριο Μαγνησίας, θα πραγματοποιηθούν δύο ανοιχτές συζητήσεις. Η πρώτη συζήτηση θα διεξαχθεί μεταξύ εκπροσώπων επιχειρηματικών, ακαδημαϊκών και θεσμικών φορέων, με θέμα “Η εφαρμογή της Καινοτομίας στην Επιχειρηματικότητα και η Ευρωπαϊκή Χρηματοδότηση”. Συμμετέχουν εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, του Europe Direct Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Περιφερειακού  Ταμείου Ανάπτυξης, του Ελληνικού Συνδέσμου Νέων Επιχειρηματιών (ΕΣΥΝΕ) από Αθήνα και του τοπικού Συνδέσμου της Θεσσαλίας.

Η  δεύτερη συζήτηση θα διεξαχθεί μεταξύ εκπροσώπων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με θέμα “Την Τοπική Καινοτομία και η Εκπαίδευση”. Συμμετέχουν εκπρόσωποι του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και των Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων της ΜΟΚΕ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Τις δύο συζητήσεις  συντονίζει ο Ορέστης Ματσούκας, ιδρυτής της OramaGroup.

Η εκδήλωση διοργανώνεται με την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα  και της νέας Μηχανής Αναζήτησης για προϊόντα και υπηρεσίες, FindApp.gr .

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης σε όσους το ζητήσουν.

Περισσότερες πληροφορίες στο startingup.eu/roadshow/volos/

Πληροφορίες για την εκδήλωση:

Την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου, ο Βόλος στο επίκεντρο της Καινοτομίας !

 

Πότε: Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου  2017 (Ώρα προσέλευσης: 17:30)

Πού: Επιμελητήριο Μαγνησίας (Δημητριάδος 176, Βόλος 382 21)

Website: StartingUp.eu/roadshow/volos/

Τηλέφωνο: 211 4098984

Email: contact@startingup.eu