Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός του Getbusy.gr

    Από: Startup Team

Πηγή: www.getbusy.gr

Ολοκληρώθηκε ο μεγάλος online διαγωνισμός γνώσεων για νέους 17 έως 28 χρονών του εκπαιδευτικού portal Getbusy. gr με την πραγματοποίηση των τελικών, κατά τη διάρκεια των οποίων αναδείχτηκαν οι μεγάλοι νικητές. Σημειώνεται ότι η πρωτοβουλία Getbusy.gr, που εντάσσεται στο διεθνές πρόγραμμα Youthspark της Microsoft έλαβε πρόσφατα έπαινο ως βέλτιστη και καινοτόμος πρακτική, στο πλαίσιο των Ευρωπαϊκών Βραβείων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, μια σημαντική επιβράβευση που έρχεται να προστεθεί στη διάκριση που έλαβε στο πλαίσιο του μεγάλου συνεδρίου “Grand Coalition for Digital Jobs” στις Βρυξέλλες, στις 4 και 5 Μαρτίου 2013.

Οι τελικοί του διαγωνισμού του Getbusy.gr έλαβαν χώρα το Σάββατο 27 Απριλίου, στο ALBA Graduate Business School at the American College of Greece, με τη συμμετοχή των 30 υποψηφίων, οι οποίοι στον online διαγωνισμό είχαν συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία. Οι υποψήφιοι αφού χωρίστηκαν σε ομάδες κλήθηκαν να διαγωνισθούν σε case studies επιχειρηματικότητας, αλλά και να αναπτύξουν και να παρουσιάσουν μια καινοτόμο επιχειρηματική ιδέα ενώπιον της επιστημονικής επιτροπής του Getbusy.gr, η οποία και επέλεξε τους νικητές.

Μεγάλοι νικητές του διαγωνισμού είναι:

· Οι Γεώργιος Χατζηθεοδοσίου και Γιώργος Αρσενάκος, οι οποίοι κερδίζουν από μια πλήρη υποτροφία στο ALBA Graduate Business School.

· Ο Γιώργος Τσιάπος, ο οποίος κερδίζει ένα εκπαιδευτικό ταξίδι στο European BizSpark Summit στο Βερολίνο.

· Οι Χρήστος Κονισπολιάτης και Βασίλης Κελέρης, οι οποίοι κερδίζουν από μια πλήρη υποτροφία στο DEREE-The American College of Greece.

· Ο Γιώργης Κατσανεβάκης, ο οποίος κερδίζει μια υπηρεσία προετοιμασίας για επαγγελματική συνέντευξη από την ΗR PASSPORT.

· Η Μαρία Τζάλιου, η οποία κερδίζει μια υπηρεσία πλήρους σύνταξης βιογραφικού από την ΗR PASSPORT.

· Η Σταματία Τουρνά, ο Ελευθέριος Κοτσολούκας και ο Κωνσταντίνος Γιαμαλής, οι οποίοι κερδίζουν από ένα πρόγραμμα Συμβουλευτικής από τη FLYA CONSULTING και την ISON.

Διαβάστε περισσότερα εδώ