ΤΕΠΙΧ – Νησιωτική Επιχειρηματικότητα

    Από: Startup Team

Η ΕΤΕΑΝ ΑΕ, με την ιδιότητα του Διαχειριστή της Δράσης «ΤΕΠΙΧ‐ ΤΑΜΕΙΟ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ », προσκαλεί τα ενδιαφερόμενα Πιστωτικά Ιδρύματα, που πληρούν τις ελάχιστες προϋποθέσεις που τίθενται με την παρούσα πρόσκληση , να καταθέσουν την προσφορά τους για το έργο «Συνεργασία ΕΤΕΑΝ – ΧΟ για την υλοποίηση της Δράσης «ΤΕΠΙΧ Νησιωτική Επιχειρηματικότητα».

Η παρούσα Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος αφορά στη διαμεσολάβηση ‐ συνεργασία με τα Πιστωτικά Ιδρύματα για την παροχή τραπεζικών υπηρεσιών (σχετικές με τη διαδικασία παραλαβής αιτήσεων, χορήγησης δανείων, παρακολούθησης δανείων και καταγγελίας δανείων) προκειμένου (οι τελευταίες) να χορηγήσουν κατ΄ εντολή της και μετα διαθέσιμα του λογαριασμού του ΤΕΠΙΧ‐ Νησιωτική Επιχειρηματικότητα, που διαχειρίζεται η ΕΤΕΑΝ ΑΕ, δάνεια άτοκα ή πολύ χαμηλού επιτοκίου. Το συνολικό διαθέσιμο προς χορήγηση δανείων ποσό ανέρχεται, στην παρούσα φάση, στα 80 εκ € από το Ταμείο Επιχειρηματικότητας για τη Δράση «ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ».

Ως προθεσμία υποβολής της Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος ορίζεται η 2052013, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10.30π.μ. στην έδρα της ΕΤΕΑΝ ΑΕ, οδός Ξενίας 24, 11528 Αθήνα.

Η Δράση ΤΕΠΙΧ‐Νησιωτική Επιχειρηματικότητα, χρηματοδοτεί στο σύνολό τους τις δαπάνες των επιχειρηματικών σχεδίων που πραγματοποιούν επιχειρήσεις επιλεγμένων ΚΑΔ στις νησιώτικες περιοχές της χώρας. Η Δράση ΤΕΠΙΧ‐ Νησιωτική Επιχειρηματικότητα χρηματοδοτεί με δάνειο έως 70% των επιλέξιμων δαπανών και το υπόλοιπο τουλάχιστον 30% καλύπτεται από ίδια συμμετοχή της επιχείρησης.

Διαβάστε περισσότερα εδώ