Business IT Excellence Awards: Μια σηµαντική ευκαιρία να αναδείξετε την εργασία σας

    Από: Startup Team

Πηγή: www.netweek.gr

Δημιουργήσατε, αναλάβατε ή υλοποιήσατε μια πρωτοβουλία και έχετε δει την επιχείρησή σας να απολαμβάνει σημαντικά οφέλη από αυτή; Πιστεύετε ότι οι πρωτοβουλίες ή το έργο σας αξίζουν αναγνώρισης;

Αφιερώστε λίγο χρόνο για να συμπληρώσετε τη φετινή συμμετοχή σας στα Business IT Excellence Awards 2013 και αποκτήστε την ευκαιρία να αναδείξετε την εργασία σας τόσο εσωτερικά στην εταιρεία σας, όσο και στο σύνολο του επιχειρηματικού κόσμου.

Βραβεύουμε τις πρωτοβουλίες που κάνουντη διαφορά

Τα BITE Awards 2013 τιμούν όλους όσους επέδειξαν εξαιρετική αξιοποίηση των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών για να στηρίξουν αποτελεσματικά την επιχειρηματική τους στρατηγική, καθώς και αξιόλογες προτάσεις και στρατηγικές των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον κλάδο, αναδεικνύοντας έτσι τους πολλαπλούς καινοτόμους τρόπους που η Επιχειρηματική Τεχνολογία μπορεί να προσφέρει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και να επιταχύνει τους επιχειρηματικούς στόχους.

Σκέφτεστε ήδη τις δικές σας πρωτοβουλίες;

Θέλουμε να τις ακούσουμε. Καταθέστε σήμερα την υποψηφιότητά σας, ώστε να διακριθείτε για τις ικανότητές σας να δημιουργείτε επιχειρηματική αξία από την τεχνολογία, να χτίζετε καλύτερες διαδικασίες, να ενισχύετε τη συνεργασία, να προκαλείτε και να στηρίζετε την αποτελεσματικότητα και την καινοτομία.

Deadline συμμετοχών

Η κριτική επιτροπή των βραβείων, που αποτελείται από εκπροσώπους των μεγαλύτερων επιχειρηματικών και επιστημονικών συνδέσμων και φορέων του κλάδου των ΤΠΕ στη χώρα μας, είναι σίγουρο ότι θα έχει πολλή δουλειά, κρίνοντας από την ποιότητα των υποψηφιοτήτων μέχρι στιγμής. Μη χάνετε άλλον χρόνο. Οι υποψηφιότητες κλείνουν στις 20 Μαΐου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ