Ξεκινά η περίοδος υποβολής υποψηφιοτήτων για τα IAB Hellas MiXX Awards 2017

    Από: Startup Team

Από την Τετάρτη 3 Μαΐου ξεκινά η περίοδος υποβολής υποψηφιοτήτων για τον διεθνή θεσμό MiXX Awards 2017, που διοργανώνονται από τον ΙΑΒ Hellas σε συνεργασία με την Direction Business Network. 

Στον φετινό θεσμό εγκαινιάζονται τα Βραβεία Μελών του ΙΑΒ Hellas, καθώς και επιπλέον κατηγορίες. Τα MiXX Awards αποτελούν τον εορτασμό και την αναγνώριση των καλύτερων έργων της χρονιάς στο ελληνικό ψηφιακό οικοσύστημά τους, με το έργο της αξιολόγησης να αναλαμβάνει διεθνής κριτική επιτροπή, που αποτελείται από ηγέτες της αγοράς μας στην Ευρώπη και την Αμερική.

Δικαίωμα συμμετοχής στα βραβεία έχουν έργα που «έτρεξαν» από την 1η Μαΐου 2016 έως τις 30 Απριλίου 2017. Υποψηφιότητα μπορούν να υποβάλουν για τα έργα τους εταιρείες με δραστηριότητα στο χώρο της ψηφιακής και διαδραστικής επικοινωνίας: εταιρείες επικοινωνίας, εταιρείες/διαφημιζόμενοι και εκδότες, που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Υπάρχουν 11 κατηγορίες βραβείων, σε καθεμιά από τις οποίες θα απονεμηθεί Gold, Silver και Bronze βραβείο, καθώς και έπαινος, με βάση τη βαθμολογία των κριτών.

Αναλυτικότερα, οι κατηγορίες των βραβείων είναι οι εξής:

1. Brand Awareness & Positioning

2. Direct Response & Lead Generation

3. Best Brand / Product Launch

4. Experimental & Innovative Campaign

5. Cross-Media Integration

6. Branded Content & Native Advertising

7. PR Campaigns

8. Mobile Advertising

9. Social

10. Search

και 11. Effective Use of Data, με τις τρεις τελευταίες να αποτελούν τις νέες κατηγορίες που εισάγονται για πρώτη φορά φέτος στο θεσμό.

Επίσης, θα απονεμηθεί το Best in Show Award, η ύψιστη διάκριση για την υποψηφιότητα που θα λάβει τον μεγαλύτερο βαθμό ανάμεσα στο σύνολο των υποψηφιοτήτων σε όλες τις κατηγορίες, ενώ φέτος καθιερώνονται και τα Βραβεία των Μελών του ΙΑΒ. Συγκεκριμένα, θα απονεμηθεί ένα βραβείο σε κάθε κατηγορία μετά από ψηφοφορία, στην οποία συμμετέχει ισότιμα κάθε μέλος του IAB Hellas. Η τελετή απονομής θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017 στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος.