Συμβουλές από τους πλουσιότερους του πλανήτη για να είσαι πιο παραγωγικός

    Από: Startup Team
πηγή: gr.askmen.com

Η επιτυχία και η καριέρα είναι από εκείνα τα πράγματα στη ζωή που συνήθως δεν χαρίζονται, γι’ αυτό και απαιτούν πολλές ώρες σκληρής δουλειάς. Κάτι που γνωρίζουν πολύ καλά όλοι όσοι έχουν διαπρέψει στον τομέα τους, ειδικά κάποιοι που έκαναν περιουσίες δισεκατομμυρίων και το όνομά τους έχει ήδη γραφτεί στην ιστορία.

Mark Zuckerberg, Bill Gates και Elon Musk δεν το βάζουν ποτέ κάτω, δουλεύουν 70 ώρες την εβδομάδα χωρίς να τους νοιάζει τι μέρα είναι και έχουν αναμφίβολα βάλει το λιθαράκι τους σε κάποιες απ’ τις πιο σημαντικές τεχνολογικές και κοινωνικές αλλαγές στον κόσμο.

Καθένας βέβαια έχει τον δικό του τρόπο και κουμπιά για να διατηρεί την παραγωγικότητά του. Απ’ το να φοράει κάθε μέρα το ίδιο t-shirt μέχρι να παίρνει τα δάση και τα βουνά, αυτές είναι κάποιες απ’ τις πιο ανορθόδοξες συνήθειες των τριών αυτών αντρών, που έχουν κάτι να σε διδάξουν για την επιτυχία.

Η απλότητα του Mark Zuckerberg

Για τον ιδρυτή του Facebook και τη μανία που έχει να φοράει συνεχώς γκρι κοντομάνικα και φούτερ έχουν γραφτεί πολλά, όμως τον βοηθά να παραμένει συγκεντρωμένος στη δουλειά του και να μην αναλώνεται στο τι θα φορέσει για να πάει στο γραφείο του. Αυτή η απλότητα ωστόσο τον συνοδεύει και σε άλλες πτυχές της ζωής του. Ο 31χρονος δισεκατομμυριούχος, σε αντίθεση με τους ομολόγους του σε άλλες εταιρείες – χρυσωρυχεία που οδηγούν πανάκριβα αυτοκίνητα, έχει ένα μαύρο Acura.

διαβάστε περισσότερα εδώ:
gr.askmen.com