Επιτυχημένοι μπαμπάδες αποκαλύπτουν πώς συνδυάζουν καριέρα και οικογένεια

    Από: Startup Team
πηγή: gr.askmen.com

Η κοινή λογική θέλει το αν η καριέρα συνδυάζεται με οικογένεια να προβληματίζει κυρίως τις γυναίκες και λιγότερο τους άνδρες, αφού οι τελευταίοι «δικαιολογούνται» να είναι περισσότερο απόντες από το σπίτι λόγω δουλειάς. Ωστόσο, το επικρατέστερο συνώνυμο της ευτυχίας είναι η ισορροπία, και η επίτευξή της στην πραγματικότητα είναι 100% unisex ανάγκη.

Υπάρχουν κάποιοι που υποστηρίζουν ότι έχουν καταφέρει να φέρουν την προσωπική και την επαγγελματική τους ζωή σε απόλυτη αρμονία. Αυτές είναι οι- όχι και τόσο αναμενόμενες- συμβουλές τους:

Επένδυσε στα Σαββατοκύριακα

​Η δουλειά είναι προτεραιότητα, αλλά αν θες να επιτύχεις με το σωστό τρόπο και με τις λιγότερες δυνατές «θυσίες» ανθρώπων και στιγμών, σταμάτα ό,τι κάνεις την Παρασκευή και ξαναπιάσ’ το από Δευτέρα. Αυτό συστήνει ο James Reinhart, επιχειρηματίας, απόφοιτος του Harvard και ένας εκ των ιδρυτών του online καταστήματος ThredUp.com. Το Σαββατοκύριακο πρέπει να είναι αυστηρά αφιερωμένο στη χαλάρωσή σου και σε οτιδήποτε δεν αφορά τη δουλειά. Ο ελεύθερος χρόνος ενδείκνυται για καθαρή σκέψη ακόμα κι είναι γεμάτος από ευχάριστες δραστηριότητες. «Αν το Σαββατοκύριακο πάει στραβά, η Δευτέρα το πρωί θα είναι απλά η αρχή ενός εφιάλτη», λέει ο Reinhart. Ποιος διαφωνεί;

διαβάστε περισσότερα εδώ:
gr.askmen.com