Μερικά πράγματα που αν τα κάνεις στα 20, θα είσαι καλύτερα οικονομικά στα 30

    Από: Startup Team
πηγή: gr.askmen.com

«Σε μια ελεύθερη οικονομία, ο καθένας μπορεί να βγάλει όσα χρήματα θέλει»

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος Steve Siebold. Και σύμφωνα με τον ίδιο -αλλά και αρκετούς ακόμη που το κατάφεραν- υπάρχει τρόπος να το καταφέρεις, ακόμη και μέχρι τα 30 σου. Αρκεί να ακολουθήσεις αυτά τα 11 βήματα όσο βρίσκεσαι ακόμη στην 3η δεκαετία της ζωής σου.

Εστίασε στα κέρδη

To πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να επικεντρωθείς στο πως θα αυξήσεις το εισόδημά σου. Ξεκίνα λοιπόν να «ακολουθείς» το χρήμα. Μια τέτοια διαδικασία θα σε αναγκάσει να ελέγχεις τα έξοδά σου αλλά και να αρπάξεις όποια ευκαιρία βρεθεί στο δρόμο σου.

Βρες πολλές ροές εισοδήματος

Ο συγγραφέας Thomas C. Corley στη μελέτη του για τους αυτοδημιούργητους εκατομμυριούχους, εντόπισε πως η πλειοψηφία αυτών έχει περισσότερες από μία πηγές εσόδων: Το 65% αυτών έχει τρεις πηγές, το 45% τέσσερις και το υπόλοιπο πέντε και άνω.

Αποταμίευσε για να επενδύσεις αργότερα

Μια επένδυση δεν είναι τόσο περίπλοκη ή αποθαρρυντική όσο αρχικά ακούγεται. Αρκεί να αποταμιεύεις χρήματα συνεχώς, σε κάποιο κλειστό λογαριασμό κατά προτίμηση, και όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή κάνεις την κίνησή σου.

διαβάστε περισσότερα εδώ:
gr.askmen.com