Web Project of the Year για το 2012 το Up Greek Tourism

    Από: Startup Team

Πηγή: www.emea.gr

Tο www.upgreektourism.gr αναδείχθηκε με τη βοήθεια του κοινού ως τοWeb Project of the Year στα Tech Excellence Awards, τα Ελληνικά Τεχνολογικά Βραβεία του PC Magazine που κάθε χρόνο βραβεύουν τα καλύτερα προϊόντα, υπηρεσίες, εταιρίες.

Όπως έχει εξηγήσει στο EMEAgr ο Γιώργος Κλειβοκιώτης, συνδημιουργός του Up Greek Tourism, το εν λόγω πρότζεκτ έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να συγ-χρηματοδοτήσει μέσω crowdfunding τρεις καμπάνιες προώθησης του ελληνικού τουρισμού: μία στην Times Square της Νέας Υόρκης, μία στην 7η Λεωφόρο της Γουώσινγκτον και τώρα στο Λονδίνο με τη συνολική συμμετοχή περίπου 600 χρηματοδοτών.

Για μία ακόμη χρονιά, η διοργάνωση Tech Excellence Awards έδωσε φέτος την ευκαιρία στους αναγνώστες αλλά και όλους τους φίλους της τεχνολογίας να αναδείξουν τα κορυφαία tech προϊόντα και εταιρείες της περασμένης σεζόν. Παράλληλα, η συντακτική ομάδα βράβευσε τις πιο καινοτόμες τεχνολογίες, εφαρμογές και websites που με τον τρόπο τους συνέβαλαν στην πρόοδο και στην ανάπτυξη της τεχνολογίας στη χώρα μας αλλά και διεθνώς.

Η έκτη διαδοχική διοργάνωση των Tech Excellence Awards αποδεικνύει ότι ακόμη και εν μέσω ύφεσης το ενδιαφέρον για τις νέες τεχνολογίες διατηρείται υψηλό, με δεδομένο μάλιστα ότι η πρόοδος και η καινοτομία μπορούν να αποτελέσουν διαβατήρια εξόδου της χώρας από την κρίση.

Διαβάστε περισσότερα εδώ