Τι συμβαίνει όταν αποφασίσεις να δουλέψεις μια μέρα από το σπίτι

    Από: Startup Team
πηγή: gr.askmen.com

Μια ημέρα μετά την απόλυση του πρώην επικεφαλής του τομέα έρευνας και ανάπτυξης για τα αυτοοδηγούμενα οχήματα, η Uber ανακοίνωσε πως ο επικεφαλής του οικονομικού τομέα, Gautum Gupta, αποχωρεί από την εταιρεία για να αναλάβει διευθυντής λειτουργιών στο startup Bay Area. Η εταιρεία διευκρίνισε πως ο χρόνος της αναχώρησης του Gupta δεν σχετίζεται με τις ζημιές ύψους 708 εκατ. δολαρίων που κατέγραψε η εταιρεία στο α’ τρίμηνο.

Η εταιρεία που εδρεύει στο Σαν Φρανσίσκο ανέφερε την Τετάρτη στην Wall Street Journal ότι τα έσοδα του πρώτου τριμήνου αυξήθηκαν κατά 18% στα 3,4 δισεκατομμύρια δολάρια και ότι οι ζημιές συρρικνώθηκαν στα 708 εκατομμύρια δολάρια από 991 εκατομμύρια δολάρια το αντίστοιχο περυσινό τρίμηνο. Εκπρόσωπος της εταιρείας επιβεβαίωσε τα στοιχεία για λογαριασμό του Forbes.

Παρά τις ζημιές, η Uber δήλωσε ότι είναι ικανοποιημένη από τη συνεχιζόμενη αύξηση των εσόδων και την άνοδο των ακαθάριστων κρατήσεων κατά 9% καθώς οι παγκόσμιες δραστηριότητές της επεκτείνονται. Περιέγραψε επίσης τη δραστηριότητά της στις ανεπτυγμένες διεθνείς αγορές ως «θετική συνεισφορά» για το τρίμηνο.

διαβάστε περισσότερα εδώ:
gr.askmen.com